Efort titanic la Ferma 2019. 60 de tone de echipament de filmat au fost duse în Munții Semenic

concurentii_ferma.jpg

Ferma Vedetelor 2019
Concurentii se luptă cu frigul

Ferma, show-ul filmat în Munții Semenic de cei de la PRO TV, aduce în fața telespectatorilor, timp de trei zile pe săptămână ( marți, miercuri, joi), eforturile a 18 vedete care au avut curajul să se înhame la o emisiune cu condiții dificile. În timp ce noi vedem doar produsul finit, în 24 de ore se adună material brut de 192 de ore.

La începutul lunii decembrie 2018, echipa de producție a început să instaleze întregul sistem tehnic. 60 de tone de echipament de filmare au ajuns în zona înghețată și izolată din munții României, în care echipa PRO TV filmează noul sezon. Peste 200 de profesioniști (producători, regizori, reporteri de teren, operatori, sunetiști, editori, electricieni etc) fac parte din echipa de producție de la Ferma.

ferma_1.jpg

ferma 2019
Desfășurare impresionantă de forțe pentru Ferma 2019
Foto: Pro Tv

 

49 de camere, drone și 52 de microfoane monitorizează și înregistrează absolut orice mișcare sau sunet de la Fermă și din împrejurimi. Se filmează 24 de ore din 24, iar în numai o zi sunt înregistrate aproximativ 192 de ore de material video brut. Echipa PRO TV a instalat 20 de antene radio în apropierea zonei de filmare, iar acest sistem de emisie-recepție permite ca cele 52 de microfoane să acopere orice zonă în care concurenții ar putea căuta intimitatea necesară pentru a-și stabili alianțe și strategii. 

ferma_2.jpg

ferma 2019
La începutul lunii decembrie 2018, echipa de producție a început să instaleze întregul sistem tehnic. 60 de tone de echipament de filmare
Foto: Pro Tv

 

Unde se filmează Ferma 2019

ferma_2019.jpg

ferma 2019 vila klaus
Vila a fost renovată parţial, dar concurenţii au misiunea să o transforme din nou în tabără de copii
foto: captură video Pro Tv

 

Producătorii Pro Tv au vrut să găsească o zonă pitorească şi s-au oprit la Văliug din judeţul Caraş-Severin. Aici, este Vila Klaus, transformată de la începutul acestui an în platou de filmare pentru concurenţii show-ului de la Pro Tv. Destinaţia se află în Munţii Semenic la 35 de kilometri de Reşiţa. Dacă veniţi cu maşina, de la Timişoara, Văliug este la o distanţă de 120 de km, ce poate fi parcursă în aproximativ două ore.

Imobilul este celebru, deoarece se spune că aici ar fi făcut un an de şcoală Mihai, fostul rege al României. Clădirea se află în momentul de faţă într-o stare avansată de degradare. Renovarea întregului imobil se face într-un proiect al postului de televiziune PRO TV, care realizează aici noul format al emisiunii Ferma, prezentat de Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1