Edward Sanda, în juriul care va alege piesa României pentru Eurovision 2020

edward-sanda.jpg

edward sanda
Edward Sanda va face parte din juriul care va alege piesa României pentru Eurovision 2020
foto: arhivă personală

Edward Sanda, artistul care a lansat recent piesa Vintage feat Lidia Buble, va face parte din juriul Eurovision România. Alături de Alin Oprea, Luminița Anghel, Crina Mardare, Andrei Tudor și Liana Stanciu, Edward va alege piesa cu care Roxen va reprezenta România în luna mai în finala Eurovision 2020 de la Rotterdam.

„Propunerea de a participa în juriu pentru această etapă a fost foarte surprinzătoare pentru mine! Mă bucur că stau lângă artiști consacrați, foarte cunoscuți în România și cu o experiență extraordinară în domeniu. Mă simt onorat că am fost ales să jurizez alături de artiști cu care am crescut și de la care am foarte multe de învățat”, spune Edward.

Artistul în vârstă de 22 de ani, care este și compozitor, textier și producător muzical, spune că juriul și publicul vor alege melodia câștigătoare, în proporție egală, dintre cele 5 piese pe care Roxen le va cânta în selecția națională Eurovision.

Edward Sanda, un artist cu milioane de vizualizări pe YouTube

Edward Sanda s-a alăturat echipei Famous Production în anul 2016 și a devenit în scurt timp unul dintre artiștii momentului. Piesa de debut, Doar pe a ta (feat. Ioana Ignat), a intrat încă de la lansare în topul celor mai difuzate piese pe radio și TV, fiind no. 1 săptămâni la rând. Este cea mai descarcată piesă românească de pe iTunes, cumulând peste 57 de milioane de vizualizări pe YouTube și cea mai căutată melodie românească prin Shazam. În toamna anului 2017, Edward a primit trofeul Media Music Awards - Best Shazam pentru „Doar pe a ta”. Și cea de-a doua piesă lansată cu  Ioana Ignat - În palma ta - a ocupat primul loc în topuri și a înregistrat peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și:

Iată care sunt cele 5 piese cu care Roxen intră la Selecția Națională pentru Eurovision!

Roxen, protejata Innei, ne va reprezenta la Eurovision 2020, în Olanda

Loading...

Citește și

  • Larisa Roxana Giurgiu sau Roxen (20 de ani), pe numele de scenă, a fost desemnată de un important juriu, format din compozitori şi din solişti de top, să ne reprezinte, anul acesta, la Eurovision. Vestea nu a fost pe placul unor artişti, pe motiv că nu are experienţă scenică, dar ea şi-a propus să demonstreze că buturuga mică poate răsturna carul mare, având un optimism molipsitor.

  • connectr

    Ștefan Relu Mihalache (37 de ani), alias Connect-R, a început anul cu dreptul. Solistul a anunțat deja concertul „Vara nu dorm”, pe care îl va susține chiar de ziua lui, pe 9 iunie, la Sala Palatului, și pentru care biletele s-au pus deja în vânzare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1