Edward Sanda: «Îmi e dor de o viață normală, liberă și liniștită»

edward-sanda.jpg

edward sanda
Edward Sanda încearcă să profite de această perioadă de izolare pentru a sta mai mult cu familia
foto: arhiva proprie

Edward Sanda (22 de ani) încearcă, la fel ca noi toți, să se adapteze la noua situație creată de pandemia de Covid-19 și să păstreze lucurile pozitive din această experiență. Izolat în casă, artistul petrece mai mult timp cu familia și încearcă să compună ceva în fiecare zi, ca să nu-și iasă din mână.

Edward Snad a lansat recent un remake al piesei „Să nu îmi iei niciodată dragostea”, iar mesajul acesteia pare mai actual ca oricând. „Acum, mai mult ca niciodată, cred că avem nevoie să primim și să oferim iubire. Așa că am ales o piesă de suflet, pe care vreau să ne-o dedic nouă, tuturor”, a mărturisit Edward.

Solistul a vorbit, într-un interviu pentru Click!, despre felul în care face față izolării la domiciliu impusă de autorități pentru a limita răspândirea noului coronavirus la noi în țară.

  • Click!: De ce-ți este cel mai dor în aceste zile?

Edward Sanda: De activitățile pe care le făceam înainte, de locurile în care mergeam, de prieteni, colegi și de concerte.

  • Te ajută această perioadă să compui mai mult?

Încă mă adaptez să lucrez de acasă, pentru că am observat că nu am aceeași stare pe care o aveam în studio, nu am același „vibe”, dar chiar și așa, compun în fiecare zi. 

  • Care sunt lucrurile pe care înainte nu aveai timp să le faci, dar de care te bucuri acum în tihnă?

Stând cât mai mult timp în studio, nu prea aveam timp să mă uit la filme și să citesc. Din când în când mai mergeam cu colegii de studio la cinema, dar asta se întâmpla foarte rar. Acum mă bucur că pot să văd un film sau să citesc o carte bună.

  • Cum și de ce ai ales melodia celor de la Holograf pentru remake?

Mi-a plăcut încă de când eram copil formația „Holograf”. Obișnuiam să le cânt piesele pe la diferite concursuri și festivaluri, iar cu această piesă pot spune că mă identific foarte bine și că mi se potrivește, pentru că de-a lungul timpului am avut experiențe asemănătoare cu mesajul ei.

  • Ce alte piese mai pregăteșți?

Urmează să lansez o piesă nouă în aprilie, care se numește „Univers” , iar pentru la vară pregătesc primul meu EP care va conține 5 piese, păstrând cumva stilul meu pop, dar cu influență trap.

  • Ce te inspiră atunci când compui?

De obicei mă inspir din propriile experiențe de viață. Se întâmplă să mă inspir și din poveștile oamenilor, ale prietenilor sau pur și simplu din situații pe care mi le imaginez. Se spune că inspirația, când vine, trebuie să te găsească muncind. 

  • Ce ți se pare cel mai greu la perioada asta de izolare?

E o perioadă nefericită pentru noi toți. Cred că cel mai mult îmi lipsesc oamenii apropiați, concertele, energia oamenilor pe care îi întâlneam zi de zi. Îmi e dor de o viață normală, liberă și liniștită.

  • Dacă ar fi să vezi o parte bună a acestei perioade, care ar fi aceea?

În toată această perioadă încerc să îmi păstrez energia pozitivă pe care o aveam și înainte și mă bucur că petrec mai mult timp cu familia și sora mea.

  • Pentru ce îți este cel mai teamă în aceste zile?

În general nu îmi e teamă de nimic. Prefer să am o stare pozitivă legat de această situație neplăcută și să sper că va veni cât mai curând ziua în care se va rezolva.

  • Ce carte citești acum?

Îmi plac foarte mult cărțile de dezvoltare personală. De curând am început să citesc „PLACEBO”, scrisă de Joe Dispenza. Acestă carte îmi transmite o stare de bine și liniște interioară de fiecare dată când mă pun să citesc și o recomand tuturor cu drag.

Edward Sanda, un artist cu milioane de vizualizări pe YouTube

Edward Sanda s-a alăturat echipei Famous Production în anul 2016 și a devenit în scurt timp unul dintre artiștii momentului. Piesa de debut, Doar pe a ta (feat. Ioana Ignat), a intrat încă de la lansare în topul celor mai difuzate piese pe radio și TV, fiind no. 1 săptămâni la rând. Este cea mai descarcată piesă românească de pe iTunes, cumulând peste 57 de milioane de vizualizări pe YouTube și cea mai căutată melodie românească prin Shazam. În toamna anului 2017, Edward a primit trofeul Media Music Awards - Best Shazam pentru „Doar pe a ta”. Și cea de-a doua piesă lansată cu  Ioana Ignat - În palma ta - a ocupat primul loc în topuri și a înregistrat peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1