Elena Băsescu şi Cătălin «Tomată» se luptă pentru custodia fetiţei lor

18-19-3.jpg

EBa și «Tomată» s-au despărțit anul trecut

S-au despărțit în septembrie 2019 după doi ani de relație, dar în 2020 se vor reîntâlni în fața judecătorilor. Elena Băsescu (39 de ani) și fostul ei iubit, afaceristul Cătălin Gheorghe (27 de ani), alias „Tomată”, se vor înfrunta la tribunal pentru custodia fetiței lor, Anastasia (1 an și 6 luni).

Ruptura s-a petrecut în cea mai mare discreție. Pe 20 septembrie 2019, la botezul organizat de Elena Udrea (46 de ani) pentru fiica ei la Mănăstirea Cașin din București, EBa a venit fără „Tomată”. Motivele despărțirii nu au fost dezvăluite și acestea nu sunt clare nici măcar pentru apropiații celor doi.

eba-tomata-despartire.jpg

Elena Băsescu și Cătălin Tomată
EBa și „Tomată” au împreună o fetiță
Foto: Instagram

Cătălin „Tomată” s-a mutat cu mama lui și potrivit cancan.ro, a cerut instanței ca domiciliul micuței să fie mutat la bunica paternă, adică în casa unde locuiește el acum. Avocații celor două părți s-au întâlnit pentru negocieri, dar nu au ajuns la nici o înțelegere.

EBa mai are doi copii, Sofia Anais (4 ani) și Traian jr (3 ani), din mariajul cu Bogdan „Syda” Ionescu (40 de ani).

Loading...
 
 

Citește și

  • Elena Băsescu și Cătălin Tomată

    Elena Băsescu (38 de ani) s-ar fi despărțit de iubitul ei, Cătălin Gheorghe (27 de ani(, cunoscut drept „Tomată”, după doar doi ani de relație. Cei doi și-ar fi spus adio de o lună, iar primul semn că nu mai sunt împreună a venit la botezul fetiței Elenei Udrea, acolo unde fiica lui Train Băsescu a venit singură.

  • Povestea de dragoste dintre Elena Băsescu şi Cătălin Tomată a debutat brusc, după ce mezina fostului preşedinte a divorţat de Bogdan ”Syda” Ionescu. Erau extrem de îndrăgostiţi, mai ales că destul de repede a apărut şi rodul iubirii lor, micuţa Anastasia, însă iată, se zvoneşte că cei doi s-ar fi despărţit după doar doi ani de relaţie. Click! îţi prezintă cinci semne care demonstrează clar că nu mai formează un cuplu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1