EBa, norocoasă la a treia sarcină. Uite ce mult s-a îngrăşat la primele!

2-3-bd-1.jpg

Sarcina cu al treilea copil. Elena Băsescu a fost ieri la un salon de înfrumuseţare. Şi-a ascuns burtica sub geacă şi nici nu pare că ar fi însărcinată

E vremea graviduţelor celebre. După Elena Udrea, Adelina Pestriţu, Laura Cosoi sau Roxana Ciuhulescu, iată că şi Elena Băsescu se pregăteşte să schimbe din nou scutece. Ea şi iubitul ei, Cătălin Tomată, vor fi părinţi peste doar trei luni, iar dacă EBa n-ar fi confirmat oficial sarcina, n-ar fi crezut-o nimeni. Asta pentru că e, în continuare, slabă-băţ.

La 37 de ani, Elena Băsescu a reuşit să ne surprindă cum n-a mai făcut-o de mult, poate de la anunţul divorţului de Bogdan Ionescu, alias Syda, consemnat în septembrie 2016. Deunăzi, mezina fostului preşedinte Traian Băsescu a dat pe Facebook vestea că e însărcinată cu noul ei iubit, afaceristul Cătălin Tomată (25 de ani), dar nu asta e ştirea şocantă, ci faptul că e gravidă în şase luni.

Unde e burtica, ar spune mulţi, şi pe bună dreptate, căci Elena Băsescu nu pare să fi luat în greutate mai mult de 5 kg până în acest moment. Asta reiese şi din imaginile surprinse luni seara, de fotoreporterii Click!, când Elena a plecat din casa de pe strada Mihăileanu, acolo unde locuieşte cu iubitul tinerel. Îmbrăcată sport şi foarte colorat, cu geacă galbenă, căciulă verde şi cizme roz-prăfuit, EBa arăta senzaţional şi la faţă, şi la corp, iar burtica de graviduţă abia se întrevedea sub haina pufoasă.

De altfel, de Sărbători, când a fost pe pârtie cu cei doi copii ai ei şi ai lui Syda, Elena Băsescu era îngrijorător de slabă şi nici un semn de maternitate nu se vedea pe trupul ei, deşi sarcina avea cel puţin 16 săptămâni. Asta nu s-a întâmplat însă atunci când a fost gravidă cu micuţa Sofia Anais şi cu Traian Junior.

2-3-bd-2.jpg

Sarcina cu al doilea copil. Pe Traian Junior l-a născut pe 31 ianuarie 2015. În ultima lună de sarcină, EBa avea aproape 90 kg

 

Primele două sarcini i-au transformat total silueta, iar acul cântarului a ajuns aproape de 90 kg. Sunt celebre imaginile cu EBa, surprinse de Click! în ianuarie 2015, cu doar trei zile înainte să-l nască pe Traian Junior (n.r. micuţul a venit pe lume pe 31 ianuarie 2015).

Nici când era gravidă cu Sofia Anais, pe care a născut-o pe 1 septembrie 2013, Elena nu şi-a păstrat trupul de fotomodel. Încă din luna a cincea a început să fie rotunjoară la faţă, iar hainele mărimea XS au fost închise în dulap şi înlocuite cu unele XL. Însă ambiţioasă cum o ştim, EBa a reuşit să scape de kilograme după ambele sarcini, fiind abonată la sala de sport şi la saloanele de înfrumuseţare.

Luni, 19 februarie, ea a anunţat, pe Facebook, cea de-a treia sarcină. “În doar trei luni mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a scris Elena pe reţeaua socială.

2-3-bd-3.jpg

Sarcina cu primul copil. Sofia Anais a venit pe lume pe 1 septembrie 2013. Şi atunci, sarcina a transformat-o pe Elena Băsescu

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Elena Basescu catalin tomata

    Elena Băsescu (37 de ani) a dat o veste bombă, aceea că este însărcinată cu al treilea copil, dar mai surprinzător este că a ales să devină din nou mamă cu un bărbat mult mai mic decât ea. Mezina fostului preşedinte se iubeşte cu un tânăr de 25 de ani, iar în trei luni cei doi vor deveni părinţi. Surse din anturajul lui Cătălin Tomata au povestit pentru Click! că iubitul vedetei are un palmares bogat la capitolul iubite, în ciuda vârstei, pe care le-a ales, se pare, după numărul banilor din cont.

  • Mare bucurie în familia fostului președinte al României, Traian Băsescu. Acesta va deveni bunic a patra oară! Elena Băsescu este gravidă în șase luni, iar tatăl copilului este Cătălin Tomata, un afacerist mai tânăr decât ea cu 12 ani.