Ea s-a trezit cu vulpea-n curte, el cu ariciul

6-7-vedete-amalia-vulpe.jpg

Amalia îi dă vulpii alune și semințe

Amalia Năstase (35 de ani) și ”Regele blănurilor”, Daniel Mărgărit (47 de ani), s-au mutat de ceva vreme la curte. Ea locuiește la Snagov, iar el la Cernica. Cum pădurea este aproape, ambii au fost vizitați de musafiri nepoftiți, dar deloc agresivi.

Amalia, însărcinată în nouă luni, s-a trezit cu o vulpe la ușă, care cu siguranță căuta mâncare: ”Vine mereu și fură ce dorește ea, de fapt ce i se lasă, fructe, nuci, alune, semințe. E jucăușă, o adorăm. Nu îmi este teamă de ea, pentru că este deja de-a casei”, a povestit ea, zilele trecute. 

6-7-vedete-daniel-arici.jpg

Ariciul fură mâncarea pisicii lui Mărgărit

Dar și Daniel a  înfiat un arici, pe care îl hrănește cu mâncare pentru pisici: ”E tare simpatic, mai pleacă, mai vine. Pisoiul meu îi acceptă în curte, ba chiar servesc masa împreună”, ne-a spus designerul de blănuri.

Loading...

Citește și

  • amalia nastase fiice baiat razvan

    Amalia Năstase (39 de ani), fosta soţie a lui Ilie Năstase, se poate considera cu adevărat împlinită! Vedeta iubeşte şi este iubită de Răzvan Vasilescu, un tânăr om de afaceri, care este mai mic decât ea cu patru ani. Recent, Amalia și-a dat seama că este însărcinată.

  • amalia nastase sarcina gravida in cinci luni

    Toate astrele s-au aliniat pentru Amalia Năstase (39 de ani), care trece printr-o perioadă foarte fericită în plan sentimental. La cinci ani de la divorţul de tenismenul Ilie Năstase, bruneta a făcut luna trecută un anunţ-şoc. Este însărcinată şi urmează să aducă pe lume un băieţel. Vedeta şi-a găsit fericirea în braţele lui Răzvan Vasilescu, un tânăr om de afaceri, mai tânăr decât ea cu patru ani.

  • Toată crema showbizului românesc s-a adunat luni seară, la Biavati Events, unde au celebrat, alături de Andreea Esca, zece ani de revista „The One”. Toate vedetele au strălucit în ţinute care mai de care mai scumpe şi mai frumoase, însă numai una a le-a tăiat tuturor respiraţia.Amalia Năstase a făcut furori cu formele ei bombate şi sexy.

  • amalia nastase

    Amalia Năstase este din nou gravidă, în patru luni, iar fosta soţie a lui Ilie Năstase se gândeşte serios să facă următorul pas alături de iubitul ei. Amalia şi Răzvan Vasilescu vor să meargă împreună în faţa altarului.