Ea le vinde talismane vedetelor. Ce nu au voie VIP-urile să facă dacă poartă brățările indiene?

Cosette a fost în India.jpg

Cosette a fost în India
Cosette a fost în India
Citeste tot despre: 

De la fotbalişti precum Adrian Mutu, până la vedete precum Cătălin Botezatu sau Ozana Barabancea, toţi au măcar câte o brăţară din seminţe de Rudraksha.

La prima vedere, sunt nişte accesorii, formate din sâmburi, printre care sunt intercalate piese semipreţioase sau bucăţele de argint. Indienii sunt însă convinşi că au proprietăţi electromagnetice extrem de puternice. Şi nu doar ei, pentru că de câţiva ani, Rudrakshele au găsit-o pe Cosette. Da, aşa se spune, că ele te gasesc pe tine atunci când ai cea mai mare nevoie.

Povestea lui Cosette Kojic pare desprinsă din filme, dar nu este. Totul a început cu un grav accident. În perioada de convalescenţă, cum avea destul de mult timp liber, Cosette a citit despre copacul din India şi de puterile miraculoase ale seminţelor lui. A citit, a învăţat, a studiat şi a meditat. Apoi a plecat acolo, în India, ca să-i afle secretele. Merge periodic la Centrul Ratna şi ascultă învăţăturile unui maestru. Neeta îi este guru şi s-au întâlnit de curând, în urmă cu câteva săptămâni.

Brățările Rudraksha.jpg

Brățările Rudraksha
Brățările Rudraksha

“Am fost la meditaţii două zile, am vrut să aud tot ceea ce trebuie să aud… Şi am primit răspuns, Neeta mi l-a dat, pentru că Dumnezeu lucrează prin oameni...”, spune Cosette care este singura specialistă din România în Rudrakshe şi terapiile cu aceste seminţe. Ea a avut curaj şi a adus în România aceste brăţări. Şi le spune tuturor legenda. În momentul în care Shiva a văzut câtă răutate este în lume, a început să plângă. Când lacrimile sale au atins pământul, au răsărit aceşti copaci. De altfel, aşa se şi traduce numele Rudraksha: „lacrimile lui Shiva".

 Despre fructele acestui pom se spune că au proprietăţi de vindecare şi sporesc bunăstarea celui care le poartă. Sunt de la 1 la 21 de muchii, fiecare are o energie aparte. Interacţionează cu corpul nostru, cu aura noastră, cu punctele noastre energetice. Rudraksha ne curăţă aura, câmpul energetic, pentru că asta este puterea ei.

Cosette spune că rudrakshele acţionează pe trei planuri în viaţa celui care le poartă.

În primul rând pentru sănătate, pentru că cea mai importantă este sănătatea. După aceea este fericirea şi fericirea de fapt este liniştea noastră interioră. Prosperitatea pentru că avem nevoie şi de bani să trăim. Cine poartă o rudrakshă trebuie să mai ştie că Shiva îi pedepseşte pe cei care fac sex cu brăţările la mână.

Multe vedetele care nu ies din casă fără măcar una dintre brăţările cu Rudrakshe.

Cătălin Botezatu.jpg

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu este unul dintre ambasadori, la fel şi Ozana Barabancea care nu se sfieşte şi scrie despre asta mereu pe pagina ei de facebook.

De purtat le poartă chiar şi fotbaliştii, iar printre ei sunt nume precum Adrian Mutu sau Lucian Sânmărtean. Anamaria Prodan are deja o colecţie de asemenea brăţări.

Cosette și Adrian Mutu.jpg

Cosette și Adrian Mutu
Cosette și Adrian Mutu

La fel au şi câteva artiste care spun că Rudraksha chiar le-a schimbat vieţile.

Proprietati bio-medicale ale Rudraksha

Brățările Rudraksha.jpg

Brățările Rudraksha
Brățările Rudraksha

Cercetarile recente facute de oamenii de stiinta au demonstrat ca Rudrakshele au reale proprietati atat electrice, cat si magnetice care s-au dovedit a fi foarte benefice pentru om.

Proprietatile electrice ale Rudraksha se refera la capacitatea lor de a transmite impulsuri bio-electrice de intensitate mica si de a stoca energia bio-electrica asemenea unui condensator; de asemenea, Rudrakshele prezinta fenomenul de bio-inductie magnetica si am putea spune ca se comporta si ca o bobina (inductanta).

Corpul uman, sistemul nervos central, autonom, simpatic si parasimpatic si diferite alte sisteme de organe pot si considerate, per ansamblu, un complex circuit bio-electric.

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1