Ea i-a spart casa "Prinţului silicoanelor"? Detalii despre divorţul lui Kasem - EXCLUSIV

erika-si-kasem.jpg

La Mamaia, medicul Kasem şi Erika Eleniak au stat mai mereu împreună

O lună, atât a durat mariajul dintre medicul estetician Kasem Abu Bakr şi Loredana Popa, cea de-a treia lui soţie. Aceasta din urmă a şocat pe toată lumea când a anunţat că divorţează de ”Prinţul silicoanelor” prin intermediul unui comunicat transmis de avocatul ei. Asta după ce tot week-end-ul Kasem a fost la mare în compania starului din Baywatch, Erika Eleniak!

Kasem Abu Bakr (33 de ani) părea încă din weekend a fi un bărbat liber. Acesta  a roit pur şi simplu în jurul actriţei din Baywatch, Erika Eleniak, venită în vizită în România. De la aeroport, Erika a mers direct la cabinetul ”Prinţului silicoanelor”, care i-a oferit creme de înfrumuseţare. Seara, bomba sexy a petrecut într-un local tradiţional românesc de unde, surpriză, nu a lipsit Kasem alături de care a stat la masă. Nici la mare  Kasem nu a slăbit-o pe blondă. Au fost amândoi în juriu la Miss Baywatch, petrecându-şi mai tot timpul împreună.

loredana.jpg

Loredana este cea de-a treia soţie a medicului

Nici nu a plecat bine Erika din România că soţia lui Kasem, Loredana Popa,  a şocat pur şi simplu anunţând prin intermediul avocatului că divorţează la doar o lună după ce s-a căsătorit cu acesta. ”Am hotărât împreună cu soţul meu, Kasem Abu Bakr, să mergem pe drumuri separate. Suntem decişi să păstrăm o relaţie de prietenie, civilizată, ca între doi oameni maturi care nu se feresc să recunoască atunci când au greşit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi şi nu dorim ca acestea să formeze obiectul unor speculaţii. Traversăm amândoi o perioadă delicată”, a precizat soţia lui Kasem, prin intermediul comunicatului de presă.

Au fost căsătoriţi doar o lună

Nici Kasem, nici Loredana nu au dorit să ofere alte declaraţii presei, în schimb tatăl doctorului estetician, Mo­hammad Abu Bakr, cunoscut drept ”Regele varicelor” a declarat în exclu­sivitate pentru Click!: „Nu e treaba mea! E matur, e vaccinat, face ce vrea. Acum că este liber, puteţi să-l luaţi dumnea­voastră!”

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1