Ea e concurenta de la "Românii au talent" care i-a frânt inima lui Florin Călinescu

ta.png

tatiana
Tatiana
captura ProTV

A ridicat tot juriul în picioare. O frumoasă ucrainiancă a făcut senzație cu numărul său pe o sfoară și a frânt inimile multor bărbați, inclusiv pe cea a lui Florin Călinescu. Greu de crezut, nu?

”O femeie frumoasă și echilibrată”, așa a descri-o Smiley pe Tatiana. Numărul concurentei s-a bazat pe echilibristică și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, după primele secunde ale numărului. Momentul Tatianei a fost unul din care nu a putut lipsi pasiunea și tandrețea. 

tati.png

tatiana
Tatiana
captura ProTV

”O reprezentație demnă de «Românii au Talent»”, a declarat Mihaela Rădulescu, în timp ce juratul, Florin Călinescu încerca să o curteze pe focoasa concurentă.

Tatiana este din Kiev și a venit în România special pentru emisiunea de la Pro TV. Aceasta a mărturisit că îi este greu să aibă o relație stabilă, având în vedere meseria pe care o are și vestimentația pe care o adoptă la specatacole.

florin.png

calinescu
Călinescu
captura ProTV

Concurenta a trecut în etapa următoare cu patru răspunsuri afirmative și și-a lăsat admiratorii ”cu ochii în soare”, până la următoarea reprezentație din cea de-a doua etapă a show-ului.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1