Ea crede că e sexy! Oana Lis, poză-șoc cu picioarele pe bordul mașinii

Oana Lis

oana lis
Oana Lis vrea să fie mamă
FOTO: Arhiva personală

Oana Lis șochează din nou! Blonda și-a postat cu nonșalanță o fotografie în care și-a pus picioarele pe bordul automobilului, din postura de pasager. Întrebată cine e șoferul, vedeta a dat un răspuns ambiguu.

Oana Lis, soția fostului edil al Capitalei Viorel Lis, se întrece cu gluma. Ea s-a fotografiat cu picioarele întinse pe bordul mașinii în care se afla în drum spre mare.

Cunoscută pentru simțul ascuțit al umorului, Oana a scris în dreptul imaginii ”Mergem înainte... că în urmă am mai fost!”. Întrebată de un prieten virtual cine conduce, ea a răspuns ”E pe pilot automat”.

oana lisZoom
Oana Lis, sexy în drum spre mare
foto: arhivă personală

 

Oana (38 de ani) şi Viorel Lis (73 de ani) s-au chinuit timp de trei ani să scape de vila din Tunari, pe care foştii chiriaşi o transformaseră în bordel. Acum, soţii Lis sunt fericiţi că au reuşit să închirieze imobilul respectiv, care le aduce un venit de circa 600 de euro pe lună. Banii vin „mănuşă”, mai ales că până acum trăiau doar din pensia de 2.500 de lei a fostului edil al Capitalei. Soţia lui Viorel are şi un motiv în plus de bucurie: îşi poate achita studiile fără probleme. 

”Am închiriat casa  din Tunari  ca să fac bani de facultate. M-am înscris la Psihologie, sunt în anul l la Hyperion. Îmi place foarte mult. Facultatea mă costă 3.000 de lei pe an. Eu am o glumă pe care o mai spun. La 18 ani, mă gândeam ce să fac: ori încep o facultate, ori să mă mărit din interes. Acum am luat-o cu şcoala, mi-a venit mintea la cap”, declara Oana în urmă cu câteva luni.

loading...

Citește și

  • Oana şi Viorel Lis au scăpat de coşmar. Nu şi-au mai vândut “vila bordel”, însă au reuşit să o închirieze. Cei doi soţi au acum un venit în plus, care adăugat la pensia fostului edil, le permite să trăiască destul de binişor. Ba chiar Oana are bani să-şi achitele taxele la facultate!

  • oana lis

    Oana Lis a șocat din nou printr-o serie de declarații extrem de sincere. Vedeta a ajuns să fie nevoită să urmeze un regim alimentar strict, după ce a făcut o reacție alergică violentă la ciocolata de casă.