Lavinia Pârva recunoaște că și-a pus silicoane. Ce mesaj are pentru medic

4_0-1.jpg

A dat-o de gol bustiera medicinală

Lavinia Pîrva (35 ani), soția lui Ștefan Bănică Jr (52 de ani), a recunoscut recent că bustul ei voluptuos, pe care și-l afișează cu mândrie, din luna martie, pe conturile sociale, este de fapt opera unui medic estetician, pe care l-a și lăudat: „El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului

Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram. Cu ceva timp în urmă, Lavinia susținea însă că nu are intervenții estetice, deși și-a mărit vizibil și buzele: ”În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nici o operație. Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face”. În luna martie, solista s-a dat de gol după ce a postat pe conturile sociale o poză cu ea purtând o bustieră medicală, folosită după intervenţia de mărire a sânilor. Lavinia și Ștefan s-au căsătorit la Balcic, în toamna anului 2017, după 6 ani de relație și au un băiețel, pe Alexandru, care recent a împlinit un anișor.

lavinia-parva-medic-silicoane.png

Lavinia Pârva i-a mulțumit doctorului Sorin Nae
foto: Instagram

lavinia-parva-silicoane.png

Lavinia Pârva este mulțumită acum de bustul ei
foto: Instagram

Citește și:

Lavinia Pârva și-a pus silicoane? Soția lui Ștefan Bănică a intrat în epoca schimbărilor estetice

Lavinia Pârva vorbește sincer despre operațiile estetice: «Voi apela dacă voi avea nevoie»

 

Loading...

Citește și

  • Lavinia Pârva a reuşit să slăbească, lucru care fanilor ei li se părea ceva de neatins, având în vedere că solista a luat serios în greutate în sarcină. Soţia lui Ştefan Bănică a devenit pentru prima dată mămică la finele lunii mai, când a adus pe lume un băieţel. La scurt timp de la momentul naşterii, solista s-a apucat intensiv de sport, astfel că în doar cinci luni, bruneta şi-a recăpătat formele sexy cu care făcea furori în videoclipuri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1