E oficial! Ei sunt primii doi antrenori de la «Vocea României»

vocea2.png

loredana adi despot
Loredana şi Adi Despot au plecat de la Vocea României
Foto: arhivă personală

Suspansul continuă la Vocea României. După ce Loredana şi Adrian Despot au părăsit show-ul, antrenori noi îşi fac apariţia la competiţia vocilor. Până în acest momeet se ştie că Irina Rimes îi ia locul Loredanei, iar Tudor Chirilă, câştigător de trei ori al concursului de talente, va rămâne în scaunul de jurat.

De câteva zile a apărut cel de-al doilea scaun perfect preparat  pentru un antrenor puțin agitat de la Vocea României! Tetiera telescopică, centura de calitate, butonul armat și propulsia cu reacție sunt indiciile în spatele cărora se ascunde al doilea antrenor, Tudor Chirilă. Anunțul a fost făcut joi dimineaţă în cadrul ştirilor PRO TV, ediţie în care Tudor a fost invitat și a vorbit, împreună cu Andreea Marinescu și Mihai Dedu, despre noul sezon.

tudor.jpg

tudor chirila
Tudor Chirilă și Smiley, antrenorii din finala sezonului șapte
Foto: arhivă personală

 

”Vocea României este un show care oferă mereu surprize și asta vine din structura acestui format, care are de toate, are poveste, are tensiune, are muzică, cel mai important, și are mereu voci diferite, de la sezon la sezon. Cred că toate echipele mele de până acum au avut voci diferite și de fiecare dată când am reușit să fac momente bune, nu le-am făcut cu voci asemănătoare. Totodată, surpriza continuă este extrem de importantă pentru mine, pentru că eu mă plictisesc destul de repede, de obicei, și atunci trebuie să fac lucruri care să mă țină în priză. Vocea României, din punctul ăsta de vedere, nu-ți oferă niciodată rutina. Noul sezon aștept să mă surprindă la fel de tare ca cele de până acum și o să încerc să fac ce am făcut de fiecare dată: momente bune și să pun în valoare voci frumoase, puternice. Pentru mine este o bucurie și faptul că pot să promovez un tip de muzică ce mă reprezintă și ce-mi reprezintă și gusturile muzicale. Și îi spun bine ai venit Irinei. Să avem un sezon de neuitat!”, a spus Tudor Chirilă.

Este cel de-al cincilea sezon în care Tudor Chirilă ocupă scaunul de antrenor la Vocea României. El i-a făcut căştigători pe Tibi Albu, Cristina Bălan și Teodora Buciu.

Irina Rimes și Tudor Chirilă sunt primii doi antrenori din noul sezon Vocea României, însă provocările nu se termină aici.

irinaaa.jpg

Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea Romaniei
Irina Rimes este noul antrenor de la Vocea României
Foto Instagram
loading...
Loading...

Citește și

  • Smiley si Tudor Chirila antrenori Vocea Romaniei

    Antrenori noi la «Vocea României», schimbări, surprize, veniri, plecări. Asta ne aşteaptă din cel de-al optulea sezon al show-ului de la PRO TV. Click! v-a anunţat că Loredana Groza şi Adrian Despot nu vor mai face parte din juriu, aşa că pentru scaunele lor “s-au bătut” mai mulţi artişti. După ce Irina Rimeş a fost confirmată, noi îţi spunem cine a mai mers la negocieri.

  • Loredana Groza a decis să renunțe la proiectul Vocea României din care a făcut parte încă din prima difuzare a lui în România. Deși niciun concurent din echipa ei nu a câștigat concursul de talent în niciun sezon, artista a fost încrezătoare și a rămas pe scaunul de jurat până în sezonul trecut. Hotărârea să renunțe la show a fost luată și de Adi despot pentru care sezonul trecut a fost singurul din care a făcut parte.