Carmen Negoiţă e obsedată de sală, cu corpul te bagă-n boală

negoita12-13-vedete-2-col-c.jpg

Carmen Negoiţă i-a înnebunit pe turiştii din Tenerife

E bună de lipit pe frigider! La 35 de ani, bloggeriţa de modă Carmen Negoiţă stă mai mult pe la sala de fitness decât pe acasă, iar rezultatul se vede de la o poştă.

În recenta vacanţă petrecută în Tenerife, Carmen şi-a etalat trupul de 56 de kilograme, extrem de tonifiat, purtând un costum de baie cu decupaje sexy. “Dimineaţa, înainte să mănânc, beau un pahar de apă călduţă cu lămâie, pentru că pregăteşte digestia. Fac minimum două antrenamente cardio pe săptămână, două şedinţe de masaj, iar acasă sar coarda, fac genuflexiuni, fandări, exerciţii cu gantere. La antrenamente folosesc pantaloni din neopren, care creează şi mai mult efectul de saună”, a declarat Carmen, pentru Click!

Loading...

Citește și

  • Au mereu apariţii impecabile la evenimentele mondene şi sunt o prezenţă constantă la rubrica vedetelor bine îmbrăcate. Andreea Raicu şi Carmen Negoiţă sunt adevărate modele în materie de vestimentaţie! Sunt admirate şi apreciate pentru felul în care îşi aleg hainele. Reporterii emisiunii "Focus Magazin", de la Prima TV, s-au întâlnit cu amândouă la o prezentare de fiţe din Capitală şi le-au întrebat cum să ne îmbrăcăm în acest sezon pentru a fi la modă.

  • carmen negoita look tunsoare

    Carmen Negoiță și-a făcut cea mai spectaculoasă schimbare de look de până acum. Vedeta adoră să experimenteze coafuri și stiluri vestimentare noi. Fashionista și-a luat prin surprindere prietenii și fanii cu cea mai scurtă tunsoare pe care și-a făcut-o vreodată.

  • Adepta unui stil alimentar sănătos, bazat pe crudităţi, fashion bloggerul Carmen Negoiţă a găsit soluţii delicioase şi pentru masa de Paşte. În loc de clasicul cozonac cu ouă şi făină, ea va prepara unul fără foc, din nuci, seminţe şi miere.

  • Carmen Negoiţă a recurs la o transformare de look, schimbare care a făcut-o greu de recunoscut. Fashion bloggerul s-a tuns scurt şi şi-a schimbat stilul de machiaj. A apărut aşa la Alba Iulia, în timpul unui cunoscut festival de modă.