E mai tare decât Andra! Face și 50.000 € pe săptămână!

Diana Matei si taraful Cleante 1.jpg

diana matei taraf cleante concert
Diana Matei este acompaniată pe scenă de taraful Cleante
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

În vreme ce alte vedete se tem să vorbească despre sumele uriașe pe care le încasează, Diana Matei a recunoscut, în exclusivitate pentru Click!, că din cântat se poate câștiga regește. Solista care cântă împreună cu taraful Cleante muzică de petrecere le-a luat fața unor soliste mult mai populare, precum Andra sau Delia.

La 33 de ani, Diana Matei se poate lăuda că trăieşte bine doar din muzică. Are între două şi patru concerte pe săptămână, dar, în weekend, numărul lor creşte vertiginos. „Pot ajunge până la şapte concerte live în decursul zilelor de sâmbătă şi duminică, dar s-a întâmplat să am şi zece reprezentaţii într-un singur weekend, asta însemnând mai mult de 10 ore de cântat live în doar două zile”, a declarat artista, pentru Click! Asta înseamnă venituri de până la 50.000 de euro săptămânal, având în vedere tarifele percepute de ea pentru un recital.

Diana Matei 1.jpg

Diana Matei are 33 de ani
foto: arhiva personală

Față de Andra, care câștigă în jur de 3.200 de euro, sau Delia, care percepe 2.200, Delia Matei cântă doar pentru 5.000 de euro. Ba chiar, pentru anumite spectacole, e plătită cu suma-record de 8.000 de euro. Cu banii câștigați, solista își permite orice moft. Recent, și-a cumpărat o mașină de teren care a costat-o peste 30.000 de euro. „Mi-am făcut-o cadou, iar în octombrie voi pleca în vacanță de shopping la Dubai”, a mai spus Diana, pentru Click!

În afară de satisfacțiile financiare, Diana Matei se poate lăuda și cu alte reușite. „Spectacolul cu care mă mândresc cel mai mult este cel susţinut în deschiderea concertului lui Michael Bolton de la Sala Palatului din Bucureşti. În plus, chiar Bolton a spus că sunt una dintre artistele pentru care ar compune o piesă, dar asta ar însemna să fiu destul de mult plecată din ţară şi să las numeroasele proiecte pe care le am în prezent. În viitor, veţi auzi probabil o piesă compusă special pentru mine de Michael Bolton”, a declarat cântăreaţa, pentru Click!

Cel mai recent single al Dianei Matei: „Cascade”

Loading...

Citește și