E îngerul lui păzitor! Soția se luptă să strângă 50.000 de euro pentru Leo Iorga

bula_leo_iorga.jpg

Leo Iorga, Paula Iorga, Compact, cancer, tratament, boala, sotia lui Leo Iorga, radioterapie
Paula și Leo Iorga luptă împreună ca să iasă din impas

Celebrul solist Leo Iorga (53 de ani) are din nou nevoie de bani, pentru a ține în frâu cancerul de plămâni, cu care a fost diagnosticat în urmă cu șapte ani.

După zeci de tratamente, ședințe de chimioterapie, dar și cinci operații, iată că medicii l-au sfătuit recent să urmeze și un tratament revoluționar, într-o clinică din Europa. Leo trebuie să strângă 50.000 de euro, pentru cele șapte ședințe de radioterapie, dar, cum familia artistului nu dispune de această sumă, soția lui, Paula Iorga, a cerut ajutorul fanilor lui: “Vrem să demarăm cât mai repede campania de strângere de fonduri, dar așteptăm un aviz. Momentan, trimitem la cei cunoscuți o cerere privind direcționarea sumei de 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii”, a declarat Paula Iorga pentru Click! Leo se luptă de doi ani să vândă vila din Eforie Nord, pentru a acoperi costul medicamentelor, însă n-a găsit pe nimeni care să-i ofere 250.000 de euro.

 

Loading...

Citește și

  • Solistul Leo Iorga (53 de ani) se luptă de şapte ani cu cancerul la plămâni. Pentru că ultimele analize sunt alarmante, medicii i-au recomandat solistului un tratament revoluţionar, la o clinică din Turcia. Soţia lui, Paula, este disperată, căci ei nu dispun de cei 50.000 de euro, bani de care depinde viaţa cântăreţului.

  • Leo Iorga (53 de ani) duce o luptă crâncenă cu boala care, în urmă cu şase ani, i-a pus stăpânire pe organism. A făcut tot felul de tratamente, a trecut prin câteva operaţii, a mers până în Cuba pentru un vaccin anticancer, iar acum se zbate pentru ca tratamentul cu cannabis să fie legalizat şi în România.