După laude, ironii între Marin și Rădulescu: «Taci, că nu știi ce vorbești»

miha.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu
Foto: captură Pro Tv

Seara de luni, 20 martie, a început surprinzător pentru telespectatorii emisiunii "Uite cine dansează". În acest caz nu este vorba despre stilurile de dans și spectacolul făcut de vedete și coregrafi, ci de jurata Andreea Marin și prezentatoarea Mihaela Rădulescu.

Dacă "Zâna Surpizelor" a lăudat vestimentația rivalei sale și i-a spus că strălucește, mai târziu în decursul emisiunii, cele două au avut un schimb de replici tăios, care a arătat că se luptă pentru supremația în emisiune.

"Taci, taci, că nu știi ce vorbești", i-a spus Andreea Mihaelei în momentul în care juriza un moment de dans. Răduleasca nu avrut să rămână datoare, așa că a contraatacat: "Taci tu, că vorbea Mihai."

Totul a pornit, de fapt, de la faptul că jurata a cerut ca Mihai Petre să-și arate notițele, pe care de multe ori face tot felul de desene, dar prezentatoarea i-a atras atenția că a mai făcut aceeași rugăminte și în emisiunea trecută, dar și că a cerut aplauze pentru echipă, așa cum făcuse și ea cu câteva minute în urmă.

andreea marinZoom
Andreea Marin
Foto: Instagram

 

loading...
Loading...

Citește și

  • andreea marin

    Rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu este una cu state vechi. Tocmai de aceea, mare le-a fost mirarea oamenilor să le vadă pe cele două în aceeași emisiune. Cu toate acestea, producătorii au știut de ce le-au pus în același platou de televiziune, la "Uite cine dansează".

  • joseph hadad georgiana caita uite cine danseaza

    Luni, 20 martie, a avut loc a treia ediție a show-ului “Uite cine dansează”. Dacă în săptămâna precedentă, concurenții au avut de pus în scenă momente inspirate din filme celebre, de data aceasta, tema a fost stiluri tradiționale de dans din lumea întreagă.

  • mihaela radulescu, andreea marin

    Amândouă au trecut deja de 40 de ani, însă una a preferat să îmbătrânească natural, iar cealaltă nu se împacă defel cu fenomenul trecerii anilor. Andreea Marin nu are nicio operație estetică, în schimb Mihaelei Rădulescu îi cam place în plastic.

  • La prima ediție a dat-o în bară, cu o rochie care-i sublinia linia prea puțin fermă a gâtului. La a doua ediție, și-a surprins fanii cu cea mai scurtă rochie în care a apărut vreodată. Luni seară, la cea de-a treia ediție a show-ului ”Uite cine dansează!”, Andreea Marin e hotărâtă să fure prim-planul cu câteva bijuterii spectaculoase.