După ce a tot fost criticată de fani, Loredana pozează nemachiată. Uite cum arată diva!

loredana-groza.jpg

Ca să le facă în ciudă cârcotașilor, Loredana a optat în ultima perioadă pentru machiaje lejere, naturale
Foto Instagram

Odată cu instalarea temperaturilor ridicate, parcă nici vedetele nu mai au dispoziția să poarte machiaje încărcate, așa cum sunt obișnuite în fața camerelor de luat vederi. Una dintre divele care a recurs la metoda „cât mai natural” a fost Loredana Groza, care a renunțat la produsele cosmetice stridente și a pozat aproape nemachiată. Iată cum arată!

Fanii Loredanei nu îi iartă artistei nimic! În ultima perioadă, internauții au criticat-o aspru pe divă cu privire la imaginea pe care aceasta o afișează în mediul online, susținând că Lori ar folosi prea mult Photoshop încât a ajuns să nu mai arată a „ea”. De cealaltă parte au existat și admiratori de-ai cântăreței care erau convinși că nu programele de „înfrumusețat” sunt cauza acestei schimbări, ci posibilele operații estetice pe care vedeta și le-ar fi făcut, de-a lungul timpului. 

Cum arată Loredana Groza fără machiajul strident de scenă 

Deși aceasta nu a luat personal criticile și nu a arătat prea mult interes față de acest subiect, se pare că undeva, în subconștient, Loredana vrea să demonstreze că arată foarte bine și naturală. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare fără machiajul strident de scenă, look-ul său fiind unul lejer. Diva a renunțat complet la ruj și la fardurile închise la culoare pentru ochi, optând pentru puțin rimel și bronzer în obraji.

loredana-groza-machiaj.jpg

Loredana, cu un machiaj lejer de vară
Foto Instagram
 

După ce i-a tot fost reproșat faptul că și-ar fi operat fața și că arată cu 20 de ani mai tânără cu ajutorul esteticianului, Lori a avut curajul să publice această imagine prin intermediul căreia promovează „naturalul”. Și arată foarte bine! Nu știm însă, dacă vedeta a apelat și alte mijloace de înfrumusețare, cum ar fi filtrele camerei de luat vederi, însă cert este că albastrul ochilor săi a fost „cireașa de pe tort” a pozei. 

loredana-machiaj-strident.jpg

Așa arată Lori cu machiajul strident de scenă
Foto Instagram

Reacțiile internauților au fost diverse, însă cei mai mulți dintre aceștia au apreciat inițiativa vedetei și felicitat-o pentru cât de bine arată la aproape 50 de ani. „Cred că există doar o practică pe care trebuie să o ai, o rutină, în a-ți îngriji trupul chipul și mintea și spiritul. Toate acestea trebuie corelate. Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet”, spunea Loredana Groza, în urmă cu ceva timp. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1