Duminică începe „La TV”, cel mai nou sitcom de la Prima TV

la_tv_prima_tv.jpg

Serialul "La TV" începe duminică, 27 septembrie
Foto: Prima TV
Citeste tot despre: 

Din 27 septembrie, creatorii celui mai longeviv sitcom din lume, "Trăsniţii", le răsplătesc fidelitatea fanilor cu încă un serial de comedie şi le dezvăluie picanteriile din culise „La TV”, în fiecare duminică, de la ora 22:15, la Prima TV.

Alături de echipa Trăsniţilor, din distribuţia serialului mai fac parte şi Cristian Simion, Isabela Iacupovici, Veronica Bâtcă, Alexandru Georgescu, Iuliana Călinescu, Alin Brancu şi Elisa Georgescu.

Protagoniştii noului serial sunt membrii echipei de producţie a talk-show-ului monden “Viaţa cu Chris”. Formată din producătorul Gelu, prezentatorul Chris, stilista Livia, textiera Raluca, tehnicianul Cătălin şi prompteristul Anarhie, echipa lucrează mereu sub presiune. Lor li se alătură Antim, patronul televiziunii, şi fiica acestuia, Isabela, care este şi soţia producătorului. Make-up artistul Guritză completează echipa din spatele show-ului “Viaţa cu Chris”. Simpatic şi tonic, el găseşte mereu o glumă sau o vorbă bună pentru cei care-i calcă pragul cabinei de machiaj.

În primul episod, Antim, patronul postului de televiziune, decide să concedieze întrega echipă a show-ului „Viaţa cu Chris”, din cauza audienţelor scăzute, înregistrate de emisiunea produsă de ginerele Gelu. Isabela are, însă, un plan prin care să-l determine pe tatăl său să se răzgândească. Chris, prezentatorul emisiunii, este într-o mare încurcătură. După ce a petrecut toată noaptea cu o tânără, Eliza, prezentatorul nu mai ştie ce a făcut, iar dimineaţă fata i-a spus „Da!”. O fi cerut-o de soţie? Aflaţi răspunsul urmărind „La TV” duminică, 27 septembrie, de la ora 22:15, la Prima TV.

 

Loading...

Citește și