FOTO Tudor Ionescu, vacanţă de vis în insulele greceşti alături de familie

t115-special-1.-6col-.jpg

Tudor de la Fly Project e complet diferit faţă de soţia lui, care ar vrea să colinde peste tot

Tot anul este într-o continuă alergătură, dintr-o ţară în alta, dintr-un avion în altul pentru a-şi onora concertele. Mereu cu ochii pe ceas, mereu la program, deseori nedormit. În vacanţă, timpul se opreşte în loc pentru Tudor Ionescu, solistul de la Fly Project. Nu vrea nimic altceva decât să zacă, să lenevească.

„Eu sunt o persoană care trăieşte la limita calendarului, a agendei şi la «mila» colegilor de trupă, pe care îi întreb de fiecare dată dacă am timp, dacă pot să-mi iau nişte zile libere. Iar dacă este să fie vacanţă, atunci să fie LENE! Lene pe toate planurile. Pe principiul «de-aia e vacanţă, să zac». Îmi place să fac ce vreau, când vreau, dacă vreau, dacă am chef. Vreau să stau deparate de telefon, departe de mailuri, de întâlniri şi de şedinţe. Asta înseamnă vacanţa pentru mine. Ar fi culmea să-mi pun ceasul să sune şi în vacanţă”, ne-a povestit Tudor săptămâna trecută, cu puţin timp înainte de a pleca în Creta, cu soţia şi cu fiica lor, Ilinca.

t215-special-2.-2col-.jpg

Tudor a fost în vara aceasta cu iahtul prin insulele greceşti

Spre deosebire de el, Ana, soţia lui, este excursionista model. Ar vrea să vadă tot, să viziteze, să se plimbe. Cum reuşesc să împace ambele gusturi? „Am noroc că Ana e înţelegătoare cu mine”, râde Tudor. Dar şi viceversa e valabilă. Spre exemplu, în vacanţa din Scoţia, de la finalul lui iunie, programul a fost după gusturile şi preferinţele Anei, căci s-au plimbat mult. A urmat una în Grecia, pe iaht. Aici, lucrurile au fost împărţite, astfel încât fiecare să se bucure de ce-i place. „Au fost cinci zile de stat pe apă, cu plajă, dormit, mâncat, relaxat. Am coborât în câteva porturi şi am văzut Atena, Poros şi Aegina. Când spunem «am coborât», mă refer doar la mine. Tudor a stat doar pe barcă”, povesteşte soţia lui. 

t315-special-4.-1col.jpg

Ana Ionescu este o plimbăreaţă. În vacanţe, îi place să exploreze cât mai multe locuri

În unele vacanţe merg doar ei doi, în altele o iau şi pe feţita lor, Ilinca. De doi ani, de când au devenit părinţi, multe aspecte s-au schimbat în viaţa lor, printre care şi vacanţele. Au devenit mai puţine şi mai scurte, atunci când merg doar în doi, şi caută să fie mai aproape de casă. Destinaţiile le alege, de cele mai multe ori, Tudor.

t415-special-5.-1col.jpg

Ana Ionescu este o plimbăreaţă. În vacanţe, îi place să exploreze cât mai multe locuri

„Eu propun, el alege. Trebuie să ştiţi un lucru important despre Tudor: este un tipicar pur sânge”, spune Ana. Unul dintre criteriile lor de alegere a destinaţiei este bucătăria autohtonă. „Nu mergem în locuri în care se mănâncă prost. Este cel mai important lucru pe care îl bifăm atunci când ne gândim la vacanţă. Un popor fără mâncare variată şi gustoasă este un popor fără gust. De ce m-aş duce undeva unde nu m-aş simţi în largul meu, atât timp cât nu mă obligă nimeni?”, spun Ioneştii. Recent, în Creta, au fost în formulă de trei, au stat o săptămână, iar părinţii au sărbătorit 5 ani de la căsătorie. 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1