Cum au aflat Claudia Ghițulescu, Andreea Marin și Mioara Roman înainte de divorț că soții lor au căzut în mrejele altor femei

v16-7-vedete-01-claudia-ghitulescu-2.jpg

Claudia Ghițulescu și Marian au rezistat împreună doi ani și jumătate

Sunt frumoase, celebre şi au fost convinse la un moment dat că şi-au găsit marea iubire. Sentimentele lor au fost trădate însă mai devreme decât se aşteptau. Bărbaţii pe care i-au crezut stâlpii familiei şi-au găsit partenere tinerele alături de care au luat viaţa de la început.

Interpreta de muzică populară Claudia Ghiţulescu (41 de ani) a anunţat lunea trecută că divorţează de Marian (41 de ani) la doar doi ani şi jumătate de la nunta lor de pomină. Solista a aflat de la „un prieten” că soţul ei are o amantă de 20 de ani şi din această cauză s-a separat de el în urmă cu şapte luni.

„Este o copilă de 20 de ani, angajată a lui. O ştiam. Am văzut cu ochii mei, dar am refuzat să cred. Mi-am dorit să am familie şi copil. Am zis să fiu mai înţeleaptă, să ne continuăm căsnicia”, a spus artista la Antena 1.

Ea a mai spus că s-a certat cu Marian după ce a pierdut sarcina la trei luni şi l-a învinovăţit pentru tot. „Îmi pare rău, eram nervoasă. Am fost singură la spital. Aşa a fost să fie, să ajungem la divorţ. Aşa şi-a dorit, i-am respectat dorinţa. Am luptat să ne mai dăm o şansă”, a spus Claudia Ghiţulescu. Divorţul şi partajul vor avea loc la tribunal.

v26-7-vedete-02-andreea-marin.jpg

Andreea Marin și Ștefan Bănică jr au divorțat după șapte ani

Mariajul Andreei Marin (44 de ani) cu Ştefan Bănică jr (51 de ani) a început în ianuarie 2006 şi a luat sfârşit pe 11 ianuarie 2013. Oficial, a fost o decizie comună, dar în cei şapte ani de căsnicie au circulat zvonuri despre posibile infidelităţi.

În septembrie 2011, fotoreporterii Click! au surprins-o pe Lavinia Pârva (34 de ani) intrând în blocul unde solistul are un apartament. A ieşit din imobil după trei ore şi a refuzat să spună „care a fost scopul vizitei”.

Povestea de dragoste între Ştefan şi Lavinia a început în 2011, la „Dansez pentru tine” (PRO TV), unde el era prezentator, iar ea coechipiera unui concurent. Bănică jr a negat legătura cu Lavinia, apoi, în septembrie 2013, au recunoscut că sunt împreună. S-au căsătorit civil, în secret, la Balcic (Bulgaria), în 2017, după şase ani de relaţie.

v36-7-vedete-03-mioara-roman.jpg

Mioara Roman a fost nevoită să divorțeze de Petre Roman după 34 de ani

Vara trecută, Lavinia a rămas însărcinată, iar acum patru luni l-a născut pe Alexandru, al doilea fiu al artistului. Bănică jr îi mai are pe Radu Ştefan (17 ani), din relaţia cu Camelia Constantinescu şi pe Ana Violeta (11 ani), din mariajul cu Andreea Marin.

Jurnalista radio Mioara Roman (79 de ani) şi politicianul Petre Roman (73 de ani) au avut o căsnicie de 34 de ani care s-a terminat în 2007.

El s-a îndrăgostit de solista Silvia Chifiriuc (48 de ani) şi a părăsit căminul conjugal. Petre şi Silvia s-au căsătorit în mai 2009, când ea era însărcinată în trei luni. Pe 7 noiembrie 2009, s-a născut Petrus, acum în vârstă de aproape 10 ani. Din mariajul cu Mioara, Petre o mai are pe fiica Oana Roman (43 de ani), renumită organizatoare de evenimente. Mioara a spus că Silvia nu a fost prima relaţie extraconjugală a lui Petre şi că nu Silvia a fost motivul divorţului. După ani, Petre s-a reapropiat de Mioara şi de Oana, iar Silvia şi fiul lor, Petrus, au fost acceptaţi treptat ca parte din familia mare reunită. Petre a rămas în relaţii de prietenie cu Mioara, chiar dacă ea spune despre el că este „slab în relaţiile interumane”.

Şi ei şi-au părăsit soţiile pentru partenere mai «fragede»

Divorţurile pentru femei mai tinere au o istorie lungă în showbiz, iar afaceriştii George Copos (66 de ani), Cristi Borcea (49 de ani) şi prezentatorul tv Răzvan Simion (39 de ani) sunt cazuri celebre. 

După 37 de ani de mariaj, Copos s-a despărţit anul trecut de Cristiana (60 de ani), cea care i-a dăruit o fiică, Alexandra (36 de ani). 

v46-7-vedete-04-copos-elena-fiica-lor.jpg

Elena, George Copos și fiica lor, Daria

El avea de 10 ani o relaţie cu fosta lui secretară, Elena Stoica (36 de ani), iar din relaţia lor a rezultat micuţa Daria Maria (8 ani). 

George şi Elena s-au căsătorit anul trecut. În 2011, Borcea a divorţat de Mihaela (49 de ani), alături de care îi are pe Patrick (21 de ani) şi pe gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo (16 ani). 

v56-7-vedete-05-borcea-pelinel-milan.jpg

Cristi Borcea, Valentina Pelinel și fiul lor, Milan

Din relaţia cu avocata Simona Voiculescu a rezultat micuţa Carolyn (12 ani). S-a căsătorit apoi cu modelul Alina Vidican (35 de ani) care i-a dăruit doi copii: George Alexandru (7 ani) şi Gloria (5 ani). 

Au divorţat în 2016, iar pe 12 septembrie 2018 s-a căsătorit cu fotomodelul Valentina Pelinel (38 de ani), cea care în 2016 i-a dăruit un băiat, Milan Cristian. Pe 1 martie 2019, ea le-a adus pe lume şi pe gemenele Indira Maria şi Rania Maria. 

v66-7-vedete-06-razvan-simion-lidia-buble.jpg

Răzvan Simion și Lidia Buble

În total, nouă copii. Şi Răzvan Simion a decis în 2015, după 15 ani de mariaj, să divorţeze de Diana (40 de ani), mama copiilor lui, Ianca (14 ani) şi Tudor Ştefan (10 ani). 

El are de cinci ani o relaţie cu Lidia Buble (26 de ani).

 

Loading...

Citește și

  • Deși criticată mai mereu de fani pentru pozele „deocheate”, Lidia Buble nu renunță la ipostazele sexy de pe rețelele de socializare, mai ales acum când cântăreața se află în vacanță într-o destinație de vis. Astfel, artista a dat startul ședințelor foto îndrăznețe, iar internauții i-au răspuns cu....reproșuri. Iată imaginile care i-au deranjat!

  • claudia ghitulescu

    Începutul săptâmânii a venit la pachet cu un nou divorţ în showbiz. Interpreta de muzică populară Claudia Ghiţulescu a fost părăsită pentru o puştoaică de 20 de ani. Solista merge mai departe însă şi parcă străluceşte şi mai mult de când este singură. Click! vă spune cum soţul solistei a fost dat de gol în faţa soţiei chiar de amanta tinerică.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1