Duelurile muzicale s-au terminat! Care sunt concurenţii care merg în galele live la X Factor

24879763_1571784389535386_3173910587947378476_o.jpg

X Factor
Duelurile X Factor s-au finalizat
Foto Facebook

Competiţia X Factor continuă, iar în ediţia din seara de 8 decembrie, concurenţii s-au duelat pentru a prinde un loc în galele live.

Aceştia s-au întrecut în voci şi în piese cât mai bine pregătite şi le-au dat mari bătăi de cap juraţilor. Acestora le-a fost greu să aleagă, din cauza faptului că fiecare concurent a fost de neînlocuit.

Primul duel s-a dat între Alin Buruiană şi Salvatore Pierluca, din echipa lui Ştefan Bănică, acesta nealegând din prima cu cine îşi doreşte să meargă mai departe. Din echipa lui Ştefan Bănică mai râmane un singur duel, dintre Haralmbie Lefter şi Anton Banaghan.

Al doilea duel al fost din echipa Deliei între Francesca Nicolescu şi Ioana Mîrţi, asta însemnând că Teodora Sava a trebuit să se dueleze cu Alina Mocanu.

Din echipa lui Carla's dreams, trupa Ad Libitum s-a duelat cu trupa Flashback, iar formaţia 18.27 s-a duelat cu Dream Girls.

Duelurile echipei lui Brenciu au fost împărţite astfel: Vlad Gliga - Jeremy Ragsdale şi Katerina Biehu - Alexandra Crăiescu.

 

Aceştia sunt concurenţii care vor intra în galele live X Factor

 

Ştefan Bănică a fost pimul care a ales cu cine vrea să continue competiţia, iar cei doi care vor merge în galele live sunt Anton Banaghan şi Salvatore Pierluca.

Delia a stat puţin pe gânduri şi a ales să meargă mai departe cu Teodora Sava (fostă semifinalistă NextStar) şi cu Alina Mocanu.

Carla's dreams merge mai departe cu trupele Ad Libitum şi cu Flashback.

Horia Brenciu a ales să meargă mai departe alături de Jeremy Ragsdale şi cu Katerina Biehu.

loading...
Loading...

Citește și