Dublă sărbătoare în familia lui Mihai Morar! Ce cadou inedit și-a făcut prezentatorul

mihai_morar_si_gabriela_2.jpg

Mihai Morar și soția lui își aniversează ziua de nume!
Foto: Instagram

Ziua de joi, 8 noiembrie, aduce cu sine mulți sărbătoriți! Cu ocazia sărbătorii Sfinţilor Arhangheli Mihail și Gavril, majoritatea persoanelor care poartă aceste nume s-au pus pe petrecut! Nu este și cazul lui Mihai Morar, însă, care a ales să-și aniverseze ziua de nume într-un mod cu totul special și diferit față de restul celor ce se bucură astăzi de numele lor de sfânt. Iată despre ce este vorba!

Mihai Morar a decis ca anul acesta să schimbe puțin modul în care își serbează ziua de nume. Îndrăgitul moderator al emsiunii „Răi Da' Buni” s-a decis să-și facă singur un „cadou”, pe care a decis să-l împărtășescă și cu prietenii săi virtuali prin intermediul rețelelor de socializare. Fiind adeptul unei vieți active, deși are un program încărcat și o familie frumoasă căreia îi dedică multă atenție, Mihai Morar își face timp și pentru mici activități fizice, care îl mențin în formă și îl deconectează de cotidian.

Cum și-a serbat Mihai Morar ziua de nume

Astfel, de ziua lui de naștere, prezentatorul TV s-a trezit cu noaptea în cap, iar la 5 dimineața s-a decis să iasă la alergat. Acesta a precizat pe contul personal de Instagram că a făcut acest lucru deoarece își dorea să vadă orașul liber și neaglomerat, așa cum se întâmplă în timpul zilei. De asemenea, Mihai a ținut să le mulțumească admiratorilor săi pentru frumoasele mesaje pe care le-a primit cu ocazia zilei sale de nume și le-a urat la rândului lui, celor ce poartă numele sfinților sărbătoriți, un călduros „La mulți ani!”.

mihai-morar-zi-de-nume.jpg

Mihai Morar a ieșit la alergat de ziua lui de nume!
Foto Instagram

„Ora 5.00. Mi-am făcut cadou de ziua mea un oraș liber. Un oraș fără benzină, motorină și toxină. Ora 5.00. Ora la care orașul eliberează serotonină, dopamină și noradrenalină. Adică, bucurie! Bucurie, nu fericire. Fericirea e un moment. Bucuria e spirit. La mulți ani, Sfinților! Cu bucurie, Mihai”, a fost mesajul moderatorului TV. „De ce alerg la 5.00 dimineața? Pentru că nu vreau ca inima mea să bată după pulsul orașului. Vreau ca orașul să pulseze după bătăile inimii mele”, a mai adăugat acesta. După ce s-a bucurat de activitatea sportivă pe care și-a început-o dis de dimineață, Mihai Morar a publicat pe rețelele de socializare și o imagine de la restaurant, semn că se răsfață cu ocazia zilei sale de nume.

mihai-morar-gabriela-morar.jpg

Mihai și Gabriela Morar își aniversează joi, 8 noiembrie, ziua de nume
Foto Instagram

Este și ziua de nume a soției lui Mihai Morar, Gabriela

Sărbătoarea este dublă în familia Morar, dat fiind faptul că și soția prezentatorului TV își aniversează astăzi ziua de nume. Cei doi au aniversat recent 12 ani de căsnicie și au împreună două fetițe. „Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci...nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți”, povestea Mihai Morar, în urmă cu ceva timp, pentru revista Viva.

mihai-morar-familie.jpg

Mihai Morar are o familie frumoasă!
Foto Instagram
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1