Dublă sărbătoare în familia Ioanei Maria Moldovan: „Viața mi s-a schimbat radical”

andrei-ioan_10.jpg

Ioana Maria Moldovan și Marian Galeș, doi părinți fericiți
Ioana Maria Moldovan și Marian Galeș, doi părinți fericiți

13 este număr cu noroc pentru Ioana Maria Moldovan. De trei ani, pe 13 ianuarie, sărbătorește fericirea. Este ziua când l-a născut pe fiul ei, Andrei-Ioan, ziua pe care nu o va uita niciodată.

„Acum trei ani, pe 13 ianuarie, la fix un minut după miezul nopții, după trei ore de travaliu, pe cale naturală și fără anestezie, cu ajutorul unei super echipe condusă de un medic extraordinar, Raluca Uzum, am adus pe lume o minune. Prima întâlnire cu Andrei-Ioan, momentul în care l-am văzut și l-am strâns în brațe nu se poate descrie în cuvinte. L-am trăit și simțit la intensitate maximă cu multă bucurie, emoție și lacrimi, și le voi păstra mereu în sufletul meu. Sunt momente unice. Astăzi sunt trei ani de când viața mi s-a schimbat radical și am început să trăiesc cu adevărat. Trei ani super plini, cu bucurii, lacrimi, întrebări, emoții, gânduri ... părinții știu bine ce spun, iar viitorii părinți vor vedea”, a declarat pentru Click! prezentatoarea Prima TV.

Doi sărbătoriți, la o diferență de vârstă de 81 de ani

andrei-ioan_4.jpg

fiul ioanei maria moldovan, cu străbunica
Strănepotul și străbunica, serbați în aceeași zi

Fiecare aniversare a sărbătorit-o în familie, la Târgu-Mureș. Așa s-a întâmplat și anul acesta, doar că regulile au fost un pic schimbate, adaptate pandemiei. „A fost o aniversare restrânsă cu noi, părinții, bunicii, de străbunica, mătușa și doi prieteni de familie apropiați. Aniversarea a fost dublă în familia mea. Din cauza perioadei prin care trecem am ales ca și ziua de naștere a bunicii mele materne, străbunica băiețelului, care va fi peste o săptămână, s-o facem în aceeași zi. Andrei-Ioan a împlinit trei ani, iar străbunica Susi 84. Așadar am avut doi sărbătoriți între care este o diferență de 81 de ani. Și două torturi, spre bucuria lui Andrei-Ioan, plus «șanșanie»”.

andrei-ioan_1.jpg

fiul ioanei maria moldovan cu un pahar de șampanie
S-a băut „șanșanie”
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1