Drogurile i-au luat minţile. Un cunoscut manelist şi-a înjunghiat soţia

dan_draghici.jpg

dan draghici manelist sotie injunghiata
Dan Drăghici a fost invitat în trecut la emisiunea lui Cătălin Măruţă
foto: arhiva personală

O faptă oribilă a îngrozit lumea maneliştilor. Dan Drăghici, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ai genului, şi-a atacat soţia cu 11 lovituri de cuţit lăsând-o într-o baltă de sânge. Bărbatul a fost arestat în Marea Britanie pentru tentativă de omor. Femeia se zbate între viaţă şi moarte.

Incidentul a avut loc în cursul zilei de marţi, când, într-un acces de furie lăutarul a lovit-o pe femeie cu un cuţit. I-a aplicat nu mai puţin de 11 lovituri lăsând-o la pământ. Ulterior, aceasta a fost transportată de urgenţă la spital, unde a fost operată de două ori, însă medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele ei de supravieţuire.

dan draghici sotie injunghiata leo de visZoom
Leo de Vis este un apropiat al manelistului care şi-a înjunghiat soţia
foto: arhiva personală

"Vestea că Dan Drăghici ar fi putut să comită o asemenea faptă m-a cutremurat şi mi-a tulburat liniştea. Îmi este greu să cred ce s-a întâmplat, pentru că îi ştiu felul, ce fel de om bun este, ce suflet mare are şi nu are curajul de a omorî nicio muscă. A fost ca un frate mai mare pentru mine sau ca un tată, în ciuda viciului pe care îl avea. Acesta era defectul lui, nimic mai mult", a scris Leo de Vis pe pagina lui de socializare.

dan draghici sotieZoom
Dan Drăghici, împreună cu familia sa
Foto: arhiva personală

Dan Drăghici era stabilit în Marea Britanie cu familia sa şi din câte se pare era consumator de droguri. Bărbatul are o fetiţă cu femeia pe care a atacat-o şi după care apropiaţii susţin că era înnebunit. Ultima dată cunoscuţii cuplului, l-au îndrumat pe Dan Drăghici să-şi caute soţia în Italia, unde femeia dispăruse. Cei doi s-au împăcat atunci însă armonia nu a durat prea mult în casa lor. 

loading...

Citește și