Drama solistului Nelu Vlad de la trupa Azur! “Soția mea a stat șapte zile în comă indusă”

nelu-vlad-sotie-azur.jpg

nelu si maria vald la acces direct
Nelu și Maria Vlad, alături de Mirela Vaida, la ”Acees de Week-end”
foto: Antena 1

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

A făcut furori în Epoca de aur, alături de formaţia Azur, dar şi-a ţinut departe de ochii lumii secretele de familie. Nelu Vlad (60 de ani), solistul formației Azur, și soția sa, Maria, trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 46 de ani și au împreună doi copii. Viața i-a pus însă la grea încercare în urmă cu câțiva ani când soția artistului a fost pe punctul să-și piardă viața.

Doar un miracol a salvat-o pe Maria, soția lui Nelu Vlad, solistul formației Azur. „Acum cinci ani, noi am trecut printr-o perioadă foarte grea a vieții. Soția mea a avut o intervenție chirurgicală cu un medic de la Viena și altul din România. Maria a intrat în comă exact în seara în care a intrat și Gabriel Cotabiță și culmea a fost că s-a trezit tot odată cu el! În seara când soția mea și-a revenit la viață, eu plecasem să cânt. Când am ieșit pe autostrada Deva-Sibiu, a sunat telefonul. Era numărul ei. Atunci m-am gândit că  m-au sunat să-mi spună că a murit. Când am spus alo, era vocea ei! Vorbea foarte greu, cu o voce foarte slabă. I-am zis atunci: ai înviat! Când m-am uitat la kilometraj aveam 160 km/oră. Eu tot apăsam pe accelerație... Am oprit mașina și am sunat-o pe fată să ne bucurăm că maică-sa a înviat. La final, doctorii au plecat și nu le-am dat onorariul”, a povestit artistul, cu lacrimi în ochi la emisiunea „Acces de Week-end”, de la Antena 1.

Maria Vlad: “ Medicii nu mi-au mai dat șanse sa trăiesc”

Femeia a fost internată la un spital din Timișoara și medicii de acolo i-au dat zero șanse de supraviețuire. “Medicii nu mi-au mai dat șanse să trăiesc! Uite însă că am revenit la viață. A fost un miracol”, a declarat Maria Vlad, la aceeași emisiune.

„Ne-am rugat cu toții, cu preoții ca ea să se trezească. De atunci eu stau cu frică că în orice moment poate să-și piardă viața. Dimineața mă trezesc și stau și mă uit la ea dacă respiră”,   mai spus, emoționat, artistul la Antena 1.

Azur a făcut furori în anii 1980-1990

Trupa Azur a fost înfiinţată în anul 1984 la Brăila de către Nelu Vlad, care şi-a început cariera muzicală în urma unui pariu. El a venit cu ideea de a organiza în timp record – o săptămână – o formaţie pentru nunţi. Pariul a dat roade, pentru că trupa s-a bucurat de un succes fulminant. De altfel, Azur este una dintre puţinele formaţii de gen care a rămas în preferinţele publicului românesc până în ziua de azi. Muzica formaţiei Azur s-a auzit la mii de petreceri de-a lungul a patru decenii, „Mona“, „Regina nopţii“, „La o masă“, „Pe nisipul de la mare“, „Te-am crescut, copile“, „Şatra“, „Lanţul de iubire“ fiind doar câteva dintre hit-urile trupei. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5