Drama solistei Saveta Bogdan: «Soțul m-a înșelat cu 83 de femei!»

12-13-vedete-5-baba.jpg

Saveta Bogdan a fost chemată ieri, la PRO TV, cu bagajul de drum. Ea are voie să plece doar cu câteva lucruri, conform regulamentului
Citeste tot despre: 

Printre cei zece concurenţi care se pregătesc să plece, peste câteva zile, la o fermă din Cipru, pentru a filma ”Ferma vedetelor” (PRO TV), se află şi Saveta Bogdan. Click! vă spune totul despre concurenta de 69 de ani, care, ieri, s-a prezentat în faţa producătorilor emisiunii, cu o valiză plină de haine.

La sediul PRO TV a fost ieri mare forfotă, căci producătorii emisiunii ”Ferma vedetelor” i-au convocat pe concurenţi la o şedinţă-fulger. Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi i-au surprins, în jurul orelor 13.00, pe cinci dintre concurenţii marca VIP, în timp ce intrau în clădire.  Şi-au adus la control bagajul cu care vor pleca la drum, în Cipru, pentru cele cinci săptămâni de filmări.

Vedetele, 10, în total, au voie să-şi ia  doar câteva lucruşoare, printre care două perechi de chiloţi, două bluze, două perechi de pantaloni, dar şi cizme din cauciuc şi medicamente, dacă suferă de vreo afecţiune cronică. Nu de alta, dar nu se duc la chef, ci la muncă, fiind plătiţi, pentru fiecare săptămână de concurs, cu câte 1.500 €.

S-a prezentat la apel şi Saveta Bogdan, care s-a ţinut  numai de glume. Numai că nu mulţi ştiu că solista cu voce de privighetoare are o poveste de viaţă care ar putea deveni lesne scenariu de film. A trecut prin două căsnicii, dar nici una n-a fost cu noroc.

La numai 16 ani, Saveta a fugit de acasă, pentru a locui cu iubirea vieţii ei. Dar, după nuntă,  bărbatul a devenit extrem de gelos: ”Nu îi convenea că plec la spectacole  şi, după ce se îmbăta, mă bătea măr. Am stat cu el doar cinci ani, după care am fugit de acasă şi am divorţat”, a spus ea. Dar, ca un făcut, solista nu şi-a găsit fericirea nici alături de cel de-al doilea soţ: “Ne certam mereu, iar într-o seară el m-a împins într-un şifonier. În cădere, cheia mi s-a înfipt exact în creierul mic. Am fost la spital, mi s-au pus două copci. M-am speriat tare rău. În plus, fiica mea a descoperit că este afemeiat. I-a găsit, din întâmplare, o listă lungă cu amantele. A avut 83! Am stat în acest mariaj cam 30 de ani, după care am divorţat”, ne-a mai povestit femeia, înainte de a fi cooptată la ”Ferma vedetelor”.  În urmă cu 11 ani, s-a îndrăgostit de un bărbat mai tânăr decât ea, un israelian, care o răsfăţa ca pe o prinţesă.

Cătălina, fiica Savetei Bogdan, locuieşte în Chicago, unde s-a şi căsătorit. Solista s-a năs­cut  pe 16 ianuarie 1946, la Sângeorz-Băi, în judeţul Bistriţa Năsăud. A lansat 12 CD-uri, piesele ei de succes fiind ”Sunt fată de Sângeorz-Băi” sau ”Nu ştiu, bade, ce-i cu mine”. A susţinut concerte pe tot globul şi ştie să cânte în 12 limbi.

Zoom
Solista are o adevărată colecţie de costume populare

 

loading...
Loading...

Citește și

  • cristian borcea

    O soţie cu acte şi cel puţin două amante oficiale! Cam aşa a fost dintotdeauna viaţa lui Cristi Borcea, fostul boss dinamovist care acum îşi spală în închisoare păcatele din dosarul transferurilor. Nici după gratii nu s-a liniştit. Vestea că Valentina Pelinel îi va dărui un băieţel, al şaptelea copil al omului de afaceri, i-a lăsat pe toţi mască. Click! vă spune cum a reuşit Borcea să jongleze cu atâtea femei, dar şi cât de generos a fost cu toate.

  • iulia vantur ferma vedetelor

    Forfotă mare pentru cel de-al doilea sezon al show-ului „Ferma vedetelor”, care va începe în această primăvară, la PRO TV. Prezentatoarea Iulia Vântur este din nou gata de muncă, după o vacanţă de două luni petrecută în India, cu iubitul Salman Khan, iar concurenţii sunt aliniaţi la start. Noi vă spunem totul despre cei 10 temerari.

  • Finală de infarct sâmbătă seara (30 mai), în direct la PRO TV. Ultimul act de la “Ferma Vedetelor” a avut de toate: emoţii, suspans, o accidentare teribilă, acuzaţii de blat, sânge, ambulanţă, dar şi multe semne de întrebare. Câştigător a fost George Vintilă, dar în prim-plan a ieşit tot Augustin Viziru.

  • Dan Helciug (40 de ani) a îndurat condiţiile vitrege, vreme de trei luni, la „Ferma vedetelor”, din pădurea Cocani, pe un salariu frumuşel, de 2.000 de euro săptămânal. Soţia lui, Elena, i-a dus dorul, însă n-a mai comentat nimic după ce Dan i-a pus în mână, la întoarcerea acasă, o cărămidă de bani.