Drama Romaniţei Iovan: «Ne-am dorit o fetiţă, dar am pierdut sarcina!»

romanita_si_iulian.jpg

romanita iovan iulian gogan
Romaniţa Iovan se iubeşte cu avocatul Iulian Gogan
foto: arhiva personală

Romaniţa Iovan trăieşte de 10 ani de zile o poveste de dragoste alături de Iulian Gogan, partnerul ei mai mic cu 12 ani decât ea. Deşi la început nu a dat mari şanse relaţiei, creatoarea de modă a ajuns acum să povestească despre cea mai longevivă relaţie a ei. Cei doi nu sunt căsătoriţi, dar şi-au dorit un copil împreună. Din păcate nu a fost să fie.

Romaniţa Iovan (53 de ani) nu mai apare la evenimente mondene şi duce o viaţă departe de ochii curioşilor, alături de fiul său Albert şi de actualul său iubit, Iulian. Au o relaţie bazată pe respect, dar deşi s-a vehiculat că sunt căsătoriţi, cei doi nu au semnat niciun act.

"Mai avem puţin şi facem aproape 10 ani. Mă mir cum se miră şi el, cum ne mirăm cu toţii. Nu am dat şanse acestei relaţii, nu am mers cu gândul unei relaţii serioase, că vreau să mă căsătoresc. Maturitatea mea i-a dat şi lui ceva…diferenţa de vârstă e şi ea o problemă, dar s-a maturizat, eu nu pot să nu recunosc, poate am luat din energia lui. (…) I-am spus: în momentul în care vei simţi că îţi place altă femeie, spune-mi şi ne vom despărţi. Şi în cazul meu la fel. Nu voi trăi în cimpromis nici măcar două zile. Nu suntem legaţi cu un act. Ne leagă o relaţie frumoasă, o prietenie bazată pe înţelegere, respect. E bărbatul cu care am stat cel mai mult în viaţă până acum. (…) Sunt mireasa lui în fiecare zi. E important să te simţi mireasa cuiva mereu. Decât să fii într-o zi şi apoi nu se ştie”, a declarat Romaniţa Iovan în exclusivitate la Interviurile VIVA!.

Creatoarea de modă a mers mai departe cu dezvăluirile din casă şi a povestit că în urmă cu câţiva ani,a rămas însărcinată. Din păcate, ea a pierdut sarcina: „Ne-am dorit să avem o fetiţă împreună, dar am pierdut sarcina. Nici nu ştiu de ce. Acum, din punct de vedere al posibilităţilor vârstei …nu. Plus că vreau să fiu eu în prim plan. Ne-a lăsat Dumnezeu să copilărim”, a subliniat Romaniţa Iovan, care a devenit prima dată mamă la 42 de ani cu fostul soţ, regretatul pilot Adrian Iovan.

Iulian are şi el un băiat dintre-o relaţie anterioară. Pentru cei doi părinţi este foarte important ca puştii lor să comunice, să se înţeleagă, să crească într-un mediu armonios.

Loading...

Citește și

  • romanita iovan dieta stil de viata silueta

    Arată ca o adolescentă, dar Romaniţa Iovan nu stă cu mâinile în sân! Creatoarea de modă are mare grijă la alimentaţie, face mult sport şi se culcă întotdeauna înainte de miezul nopţii. Chiar dacă este disciplinată şi nu se abate de la programul ei, femeia de afaceri recunoaşte că unui singur lucru nu îi poate rezista, acesta fiind de altfel şi unicul ei viciu.

  • Romanita Iovan, parastas, Adrian Iovan, muntii Apuseni, Albert Iovan, miracol, comemorare, accident aviatic

    Imagini şi mărturii emoţionante ne-a oferit Romaniţa Iovan, care weekendul acesta a urcat pe munte pentru a şasea oară, pentru a-l comemora pe fostul ei soţ, pilotul Adrian Iovan. În locul în care a avut loc accidentul aviatic, acum 4 ani, moţii din Apuseni au făcut un adevărat altar, plin de flori, poze şi icoane.

  • Romaniţa nu se dă bătută când vine vorba despre fiul ei. În baza unei legi care vizează pensia de urmaş, creatoarea de modă urmează să dea din nou în judecată Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti, pentru restituirea unei sume importante de bani care urmează să-i revină lui Albert.

  • romanita iovan

    Deşi stratul de zăpadă spre vârful Petreasa măsoară aproape un metru, Romaniţa Iovan a ajuns la locul tragediei aviatice din 2014, când fostul ei soţ, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa. Creatoarea de modă şi fiul ei, Albert, s-au ocupat de toate pregătirile pentru slujba de pomenire şi parastasul de patru ani.