Drama neştiută din viaţa unei prezentatoare TV: ”Am plecat să cântăm la o nuntă şi m-am întors la înmormântare!”

Bianca Sârbu este una dintre cele mai sexy prezentatoare TV de la noi, dar viaţa nu a fost deloc blândă cu ea. Mama a doi copii, ea a fost nevoită să-şi înmormânteze soţul, care a murit în timp ce se afla pe scenă.

Bianca Sârbu, prezentatoarea emisiunii ”Dragoste fără secrete”, de la Antena Stars, a trăit până la 40 de ani numeroase experienţe traumatizante. Mai exact, a avut de trei ori cancer de piele, boală pe care a reuşit s-o învingă şi a rămas văduvă la doar 34 de ani. 
Bianca Sârbu a rămas singură la 34 de ani, după ce soţul ei a murit subit, după ce s-a prăbuşit pe scenă, în timp ce cântau la o nuntă.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

Pepenele, cel mai toxic fruct. Semnele care îţi arată că este plin de pesticide

Pepe intervine în scandalul dintre Dan Alexa şi Anamaria Prodan: ”Adică o prinzi de mână, i-o suceşti şi chemi poliţia!”

Loading...

Citește și

  • Actriţa Teatrului ”Constantin Tănase” şi colega de prezentare lui Cristi Brancu la „Agentul VIP” (Antena Stars) zâmbeşte din nou. Diagnosticată cu cancer de piele şi rămasă singură cu doi copii, după decesul soţului, Bianca Sârbu şi-a găsit alinare în braţele unui tânăr cu inimă mare, Bogdan Romanescu. Vineri, 12 ianuarie, ei şi-au oficializat povestea de dragoste.

  • Bianca Sârbu a hotărât că mai există dragoste şi, după o lună de relaţie, ea şi Bogdan au semnat actele. Prezentatoarea tv a mărturisit că atunci când a simţit că-l iubeşte, nu a mai trebuit să mai aştepte așa că şi-au unit destinele.

  • Bianca Sarbu, Antena Stars, Teatrul de Revista, tragedie, vaduva, cancer de piele, operatie, eveniment, Bianca Sarbu s-a recasatorit

    Vedeta Antena Stars Bianca Sârbu a trecut prin chinuri de neimaginat. A primit multe lovituri de la viață, dar a reușit să treacă cu bine peste ele. I-a murit soțul și a rămas cu doi copii, după care a fost diagnosticată cu cancer de piele. Nu s-a lăsat însă doborâtă, ci a luptat cu toată înverşunarea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1