Drama lui Horia Moculescu: se teme să nu-şi piardă şi fiica! Nidia suferă de depresie

m12-neata-1-4col.jpg

Nidia locuieşte cu Horia Moculescu, în braţele căruia ea a găsit mereu consolare

De mai bine de doi ani, fiica Marianei şi a lui Horia Moculescu se luptă cu afecţiuni psihice. Cu ajutorul tratamentelor, dar şi a psihologului şi psihiatrului ei, tânăra susţine că acum se simte mai bine. Însă, ea şi-a speriat apropiaţii cu declaraţiile făcute pe Facebook, în care susţine că viaţa ei nu mai are rost.

La  27 de ani, fiica cunoscutului compozitor Horia Moculescu (80 de ani) şi a Marianei (48 de ani) a trecut, de-a  lungul anilor, prin situaţii grele. Problemele şi scandalurile din familie au afectat-o atât de tare, încât Nidia a ajuns pe mâna medicilor.
Iniţial, se plângea că are pulsul mare şi tensiunea crescută însă, odată ajunsă la Spitalul de Urgenţă, avea să primească un diagnostic greu: anxietate şi atacuri de panică!
“Eu mă confrunt cu o tulburare anxioasă depresivă de câţiva ani. Neştiind simptomele şi astfel neputând să îmi pun singură un rezultat, am început prin a mă izola de lume, de prieteni, de spaţii închise sau deschise. Nu înţelegeam de ce ar trebui să mai trăiesc, cu un puls de 220 şi o tensiune 18. Nu înţelegeam de ce totul era negru. Aveam o frică iminentă de ceva. Nu de moarte. De ceva! De orice! Nu mă mai bucuram de nimic, ca să nu mai îmi urce cumva tensiunea”, a povestit fata lui Moculescu recent, pe Facebook, îndemnându-i totodată pe cei care au astfel de probleme să solicite ajutorul specialiştilor.

m22-neata-2-15col.jpg

Nidia ţinea enorm la fratele ei, care a încetat din viaţă în urmă cu nouă ani

Datorită psihologului şi a psihiatrului, care i-au prescris tratament medicamentos, tânăra pare că se simte mai bine. Dar şi celebrul ei tată a avut un rol important în a-şi salva fiica din ghearele depresiei.
Contactat de Click!, Horia ne-a vorbit cu durere despre necazurile Nidiei: “Ea nu-mi povestea despre aceste probleme ale ei, prefera să se ascundă. Având în vedere bombardamentele pe care le-a suferit de-a lungul timpului în familia sa, e normal să se ajungă aici. A avut medici pricepuţi care au ajutat-o, iar eu am fost lângă ea, dându-i încredere şi optimism. Au fost situaţii când avea atacuri de panică şi-mi spunea «tati, ia-mi acum tensiunea» şi voia să ia pastile, deşi tensiunea ei era bună. Atunci eu o strângeam în braţe, o pupam şi trecea tot”, a declarat Horia Moculescu, pentru Click! Situaţia Nidiei îi dă palpitaţii celebrului compozitor care, în urmă cu nouă ani, a trecut printr-un episod sfâşietor.
Fiul său, Ionuţ (31 de ani) care suferea,  conform apropiaţilor, de hepatita C, dar şi de depresie, a încetat din viaţă după ce s-ar fi aruncat de la etajul cinci al vilei în care locuia la Berlin.
Despre situaţia Nidiei ne-a vorbit şi Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu: “Nidia este foarte bolnavă! Ştiu că are probleme psihice şi o boală bipolară din cauza căreia trece de la o stare la alta. În continuare, consumă droguri. Am văzut-o acum câteva zile la o terasă cu Moculescu şi se uita la mine în ceaţă. I-am făcut cu mâna şi se uita în gol”, a declarat acesta pentru Click!

Nidia: «Nu mi-am băgat droguri în venă, aşa cum spunea mama»

Nidia Moculescu a recunoscut, anul trecut, la emisiunea ”Agentul VIP” de la Antena Stars, că nu a fost tocmai o fată cuminte, în adolescență.

m32-ne-a11036368_7961597838.jpg

Nidia a avut mari certuri cu mama ei, Mariana Moculescu

 

“Am încercat drogurile uşoare care existau pe piaţă atunci, chiuleam de la școală. Nu mi-am băgat în venă, aşa cum spunea mama. Problema este că mi-au cam plăcut. Am decis brusc să le las. Am zis că de mâine nu mai fac asta. Am ajuns şi la DIICOT cu NUP (n.r. neînceperea urmăririi penale). Fumez, este adevărat, şi voi continua toată viaţa să fumez pentru că este singurul meu viciu. Tata a simţit că mă drogam, dar din respect nu mi-a spus”, a povestit ea, cu lacrimi în ochi.

Nidia s-a îngrăşat 13 kilograme: “M-am îngrăşat cu nişte pastile. Nu puneam pe mine de la stres, de la nervi”, a mai spus ea. Nidia a moștenit frumusețea mamei și vocea lui Horia, astfel că este o prezență plăcută pe scenă și poate trăi din banii câștigați din muzică.

Loading...

Citește și