Drama lui Dima Trofim continuă: «Boala pe care o are tata nu se poate vindeca»

dima-trofim-tata-bolnav.jpg

Dima Trofim a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său
Foto: Instagram

Necazurile par să se țină lanț de familia lui Dima Trofim! Actorul se confruntă numai cu momente de cumpănă în ultima perioadă, mebrii familiei sale fiind greu încercați de viață. După ce a plâns la căpătâiul surorii lui, care a decedat în 2018, în prezent Dima Trofim este măcinat din cauza bolii tatălui lui, apărută în urma atacului cerebral pe care acesta l-a suferit în urmă cu ani buni.

Dima Trofim (30), cunoscut pentru rolul său din serialul „Pariu cu viața”, a trecut printr-o perioadă neagră anul trecut, în momentul în care sora lui cea mare, Rodica, pe care acesta o iubea enorm și o considera ca fiind „o a doua mamă”, s-a stins din viață după ce a pierdut lupta pe care o ducea de ani de zile cu o boală incurabilă, o formă de cancer la sân.

Aceasta a murit la vârsta de 45 de ani, iar artistul se afla în Madagascar la momentul respectiv, fiind ocupat cu filmările pentru „Ultimul Trib”. Imediat cum a auzit tragica veste, Dima s-a întors în țară pentru a-și înmormânta sora. În prezent, tatăl artistului este cel care se confruntă cu probleme de sănătate, după ce a suferit un atac cerebral, în urmă cu ceva vreme.

dima-trofim-ultimul-trib.jpg

Dima Trofim, la „Ultimul trib”
Foto: Instagram

Dima Trofim, despre starea de sănătate a tatălui său 

Deși starea bărbatului este una stabilă, Dima este conștient că aceasta nu se va putea îmbunătăți. Problemele de sănătate ale tatălui său s-au înrăutățit, de asemenea, odată cu pierderea Rodicăi. 

Dima Trofim a vorbit despre starea de sănătate a tatălui său la emisiunea „Răi da’ buni”, difuzată de Antena Stars. „Boala pe care o are tata poate rămâne doar stabilă, nu se poate vindeca. A avut un atac cerebral. Momentan e bine, Dumnezeu să-i dea sănătate. Într-adevăr a fost o perioadă grea. Nu pot altfel, trebuie să merg mai departe, sunt sprijinul familiei”, a explicat tânărul actor. 

Dima Trofim, în vârstă de 30 de ani, este cântăreț, actor, dansator și fost membru al trupei „LaLa Band”. Pe lângă serialul „Pariul cu viața”, care i-a adus notorietatea, artistul a mai participat la emisiuni-concurs precum „Dansez pentru tine”, „Ferma vedetelor”, „Te cunosc de undeva” și „Ultimul trib”, încercându-și norocul chiar și la „Vocea României”, unde a interpretat piesa „Farytale” a lui Alexander Rybak. Dima este originar din Republica Moldova.  

dima-trofim-rodica-sora.jpg

Sora lui Dima Trofim, Rodica, a murit răpusă de o formă de cancer la sân
Foto: Arhivă personală

Dima Trofim a acceptat să participe la „Ultimul Trib” pentru a-și ajuta sora bolnavă

„Unul dintre motivele pentru care am mers în Ultimul Trib a fost să o pot ajuta pe sora mea, care era bolnavă. A fost ceva spontan și la fel de spontan s-a stins. Nu trebuia să fie așa, nu ne-am așteptat la așa ceva și nu mi-a trecut prin cap că o să rămân fără ea. Cu toată familia am o relație specială, dar sora mea mai mare a fost ca și mama mea dintotdeaua. Pot spune că am două mame, dar acum una este Sus”, povestea Dima Trofim, în urmă cu ceva vreme, în cadrul emisiunii  „Prietenii de la 11”.

 

 

 

Loading...

Citește și