Drama Iuliei de la Abracadabra: la un pas să paralizeze la naștere!

Citeste tot despre: 

Vă mai amintiți de micuța cu părul creț și mereu pusă pe soții, care făcea parte, la sfârșitul anilor 90, din echipa Magicianului? Iulia Stănescu (27 de ani) a devenit din nou mămică de fetiță, la începutul lunii noiembrie, însă sarcina i-a dat mari bătăi de cap, fiind la un pas de paralizie. Click! vă prezintă prima poză cu bebelușa artistei.

Iulia a fost urmărită de o serie de ghinioane. În urmă cu doi ani, iubitul a părăsit-o după ce a aflat că este gravidă, așa că fetița, Liah, pe care a adus-o atunci pe lume a fost nevoită să o crească singurică. Recent, actrița a devenit din nou mămică, însă această sarcină a fost cu mari emoții, medicii avertizând-o pe Iulia că poate rămâne paralizată la naștere. Tată micuței este un avocat indian, pe nume Arun, stabilit de 15 ani în New York.

 

Actrița a vorbit despre bebelușa ei, Ellie Lakshmi Avva: '' Operaţia a fost grea, am avut un atac de panică, iar doctorul a întârziat şi am stat 30 de minute pe masa de operaţie. Credeam că mor, dar nu am murit! Fetiţa a avut probleme cu glucoza, dar problema s-a stabilit între timp.

 

Din fericire s-a făcut bine! E mâncacioasă, a luat în 4 zile kilogramele pe care trebuia să le ia în 2 săptămâni'', a povestit Iulia la Antena 1. 

Iulia a vorbit și despre bărbatul alături de care și-a găsit fericirea: “Totul s-a întâmplat super repede. Noi ne cunoşteam de 7 ani, dar în tot acest timp am fost doar prieteni, de-abia la începutul anului am devenit un cuplu. Când totul e bine, lucrurile se întâmplă destul de repede şi destul de uşor". 

Cine este Iulia Stănescu?

Iulia a apărut pentru prima dată la tv la vârsta de patru ani, într-o emisiune pentru copii, ca mai apoi să facă parte din marea familie a producției Abracadabra, care s-a difuzat la PRO în perioada 1991-2001. Interpretarea hit-ului “Inimă de ţigancă” a propulsat-o pe tânără imediat în inima fanilor. Iulia a cântat însă și Imnul României la gala de retragere a fotbalistului Gheorghe Hagi. 

bogas.ro

Loading...
 
 

Citește și