Dragostea trece prin stomac! Cum l-a răsfățat Gabriela Cristea pe soțul ei, Tavi

untitled.png

Foto
Gabriela și Tavi au devenit părinți pe 23 septembrie
Foto:Arhivă personală

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri autohtone. Gabriela a devenit mamă pe 23 septembrie, după mai multe încercări nereuțite și inseminări în vitro eșuate, dar se pare că nu a uitat nici să îi facă mici surpize soțului său, pentru a menține flacăra iubirii aprinsă.

Gabriela Cristea este în al nouălea cer de când a devenit mama micuței Margot, care urmează să fie botezată în primăvara acestui an. Se bucură de fiecare clipă pe care o petrece alături de fiica sa și de soțul Tavi Cloda. Cei doi încarcă fotografii în mod regulat pentru a-și ține prietenii virtuali la curent cu activitățile pe care le desfășoară. Ultima ispravă a cuplului Cristea-Clonda demonstrează faptu că Gabriela știe cum să păstreze flacăra iubirii aprinsă și că are un soț demn de invidiat. Tavi a încărcat o imagine în care este ilustrată surpriza pe care i-a pregătiti-o partenera sa de viață, un platou cu somon și cu sos tzatziki. Dacă dragostea trece prin stomac, atunci aprecierea se manifestă pe Facebook! "Răsfăț de vineri seară din partea soției", a fost mesajul pe care Tavi l-a scris alături de fotografie. 

FOTOZoom
Gabriela a gătit somon cu soț tzatziki pentru soțul ei, Tavi
Foto:Arhivă personală

Soțul Gabrielei a dezvăluit care este motivul pentru care atât el, cât și prezentatoarea Kanal D sunt atât de activi pe rețelele sociale. "Nu ne ferim, nu avem nimic de ascuns. Şi cu pozele pe Facebook, punem multe poze pentru că cei de acasă vor să ştie. Poate îi inspirăm, mi se pare normal şi corect să nu ne ascundem”, a  spus Tavi Clonda.

Prietenii virtuali au scris nenumărate mesaje prin care au apreciat calitățile de gospodină ale Gabrielei și i-au adresat complimente. "Sunteți cea mai frumoasă familie din showbiz", "Gabriela este super gospodină, te răsfață foarte des", "Tavi, ai o bubulină gospodină", au fost o parte dintre comentariile admiratorilor.

loading...
Loading...

Citește și