Dragostea plutește în aer! Cum uită Monica Columbeanu dorul purtat fiicei sale

moni.jpg

Foto
Monica și Mr Pink, alături de copiii fiecăruia dintre ei
Foto:Arhivă personală

Irina Columbeanu a avut parte de cea mai frumoasă vacanță de iarnă, căci a petrecut-o alături de mama sa, de iubitul acesteia și de "fratele său vitreg", în Statele Unite ale Americii. Vacanța a luat sfârșit, iar Irinuca a fost nevoită să se întoarcă în România pentru a merge la școală, Monica a început să îi simtă lipsa fiicei imediat ce fetița a plecat, dar a găsit o modalitate de a se consola destul de repede.

La scurt timp după ce Irinuca a plecat spre România, Monica a încărcat pe contul său de socializare un mesaj emoționant destinat fiicei sale iubite. „La revedere frumoasa mea! Să ne revedem cu bine cât mai curând! Chiar dacă distanţa ne desparte, suntem aproape una de alta cu inima. Mi-e dor de tine, draga mea fetiţă. Cred că dorul este modalitatea în care inima mea îmi aminteşte cât de mult te iubesc", au fost cuvintele Monicăi.

FotoZoom
Monica împreună cu Mr.Pink
Foto:Arhivă personală

Se pare că a găsit o modalitate de a estompa dorul pe care i-l poartă fiicei și s-a refugiat în brațele iubitului său Mr.Pink. Desigur, a încărcat fotografia în care iubirea dintre ea și omul de afaceri plutește în aer pe o rețea socială, iar admiratorii au apreciat-o imediat. În instantaneu, Monica îl sărută pe Mr.Pink pe obraz, iar el debordează de mândrie și de fericire, precum se poate observa destul de clar din imagine. 

Irina Columbeanu și-a petrecut sărbătorile alături de mama ei, Monica Gabor, dar și de "fratele ei vitreg", fiul lui Mr. Pink, iubitul Monicăi. Alături de Irina, pe drum a fost și tatăl ei care a publicat un mesaj pe Facebook în care a anunțat că Irina este alături de mama sa la schi. În tot acest timp, Irinuca a publicat numeroase clipuri în care apare alături de băiatul lui Mr. Pink, semn că cei doi copii se înţeleg de minune.

apiland.ro

loading...
Loading...

Citește și

  • Irina Columbeanu și-a petrecut sărbătorile alături de mama ei, Monica Gabor, dar și de "fratele ei vitreg", fiul lui Mr. Pink, iubitul Monicăi. Alături de Irina, pe drum a fost și tatăl ei care a publicat un mesaj pe Facebook în care a anunțat că Irina este alături de mama sa la schi. În tot acest timp, Irinuca a publicat numeroase clipuri în care apare alături de băiatul lui Mr. Pink, semn că cei doi copii se înţeleg de minune.

  • Monica Gabor mr pink irina Anthony

    Monica Gabor a avut sărbători cu adevărat fericite în America. A petrecut cu Irinuca, dar și cu iubitul asiatic și fiului lui, Anthony. Chiar dacă abia acum s-au cunoscut, cei doi copii s-au înțeles de minune, s-au jucat și au gătit împreună, ca si cum ar fi fost prieteni vechi.