Dragoș Pătraru, ultima emisiune la TVR. A semnat cu o altă televiziune

dragospatraru.jpg

dragos patru tvr digi24
Dragoș Pătraru este în război cu Cosmin Prelipceanu
Foto: TVR1

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Nației” părăsește TVR. Acesta pleacă de la postul public din cauza modului în care a fost trata și a felului în care televiziunea a gestionat timpul destinat campaniei electorale.

După aproape doi ani la TVR1, Dragoș Pătraru și-a încheiat socotelile cu postul public. Ultima emisiune va fi difuzată marți seară (31 mai).  Potrivit paginademedia.ro, realizatorul a semnat cu Digi24, urmând să realizeze „Starea Nației la postul de știri al companiei RCS.

Pot spune că marți va fi ultima ediție Starea Nației la TVR. Un anunț legat de destinația emisiunii va fi făcut miercuri, după ultima noastră emisiune la postul public.

Cert e că marți va fi ultima emisiune, un program special despre cei doi ani la TVR, în care vom explica și de ce plecăm.

Va fi o emisiune deschisă și telespectatorilor: îi invităm să ne trimită testimoniale video despre ce a încemnat pentru ei Starea Nației, iar pe cele mai reușit le vom difuza pe post”, a declarat Dragoș Pătraru, pentru paginademedia.ro.

Dragoș Pătraru: „TVR și-a dat jos chiloții, nu a negociat”

Pătraru e foarte deranjat de atitudinea TVR de a-i muta emisiunea, „Starea Nației”, la ora 23:05, cu o jumătate de oră mai târziu decât în mod normal și a declarat că urmează să plece de la Televiziunea Publică.

Se pare că prezentatorului nu i s-au propus consultații pentur mutarea emisiunii și că TVR „și-a dat chiloții jos” în fața politicienilor care au comandat angajaților postului să mute emisiunea. Motivul? Mai mult timp de expunere campaniei electorale, scrie adevarul.ro.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1