Dragoș Pătraru pleacă de la TVR: „Și-a dat jos chiloții, nu a negociat”

dragospatraru.jpg

dragos patraru pleaca tvr
Realizatorul de la „Starea Nației” pune punct relației cu postul public
Foto: TVR1

Dragoș Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Nației”, a declarat că pleacă de la postul public din cauza modului în care a fost tratat și a felului în care postul a gestionat timpul destinat campaniei electorale.

Pătraru e foarte deranjat de atitudinea TVR de a-i muta emisiunea, „Starea Nației”, la ora 23:05, cu o jumătate de oră mai târziu decât în mod normal și a declarat că urmează să plece de la Televiziunea Publică.

Se pare că prezentatorului nu i s-au propus consultații pentur mutarea emisiunii și că TVR „și-a dat chiloții jos” în fața politicienilor care au comandat angajaților postului să mute emisiunea. Motivul? Mai mult timp de expunere campaniei electorale, scrie adevarul.ro.

„M-a deranjat nu că intrăm la 23:05, deşi suntem în situaţia de a nu ne plăti luna asta, pentru că sigur nu ne vom atinge ţintele de audienţă, m-a deranjat că nu m-a sunat cineva să-mi spună: «Băi, prostule, tu faci emisiunea aia care mai adună ceva oameni în faţa televizoarelor pe canalul nostru, tu ce părere ai»”, a spus Dragoș Pătraru pentru paginademedia.ro.

Am mai auzit una tare: aşa s-a negociat cu partidele. Păi, dacă dai tot prime-time-ul pentru partide înseamnă că nu ai negociat nimic. Dacă negociai ceva, aveam campanie de la 18:00 la 19:00 şi de la 21:00 la 22:00, ceva de genul ăsta. Dar nu, TVR şi-a dat jos chiloţii, nu a negociat. Probabil i-a întrebat pe politicieni: «Când vreţi?» Iar ei au spus că între 21:00 şi 23:00, că şi ăştia sunt la fel ca angajaţii TVR: cred că televiziunea asta e a lor. A fost picătura care a umplut din nou un pahar care a mai dat de câteva ori pe-afară”, a adăugat el.

Imagini din „Starea Nației”

Loading...

Citește și

 • gabriel oprea dragos patraru

  Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii Starea Naţiei de la TVR, le-a prezentat telespectatorilor un moment muzical inedit, o parodie la adresa ministrului Gabriel Oprea. Scandalul în care vicepremierul este acuzat că a abuzat de putere, cerând coloane oficiale atunci când nu era în misiuni de urgenţă, a ajuns subiectul unei melodii.

 • După şapte săptămâni în care Consiliul de Administrație a încercat să-și numească un șef la conducere, în urmă cu jumătate de oră, Irina Radu a fost desemnată în funcția de președinte al TVR.

 • cristiana bota

  Pe vremea când la televizor puteai să vezi câteva minute de desene animate în fiecare seară și multe înregistrări cu Nicolae Ceaușescu, pe cele două programe ale Televiziunii Române, câteva crainice le înseninau viața cenușie a telespectatorilor și dădeau tonul în modă. Toate româncele voiau să se coafeze și să se îmbrace ca Sanda Țăranu, Delia Budeanu sau Cristiana Bota. La 45 de ani de când a debutat la TVR, Cristiana Bota, blonda superbă cu vocea caldă, și-a păstrat farmecul intact.

 • Sanda Ţăranu (77 de ani), una dintre figurile emblematice ale Televiziunii Române, a povestit despre neajunsurile meseriei pe care a avut-o mai bine de 35 de ani. „Cea mai iubită crainică“ s-a împăcat cu greu cu gândul că, seară de seară, trebuia să apară pe ecranelor românilor, în loc să fie pe scenele teatrelor, acolo unde şi-a dorit dintotdeauna să-şi câştige faima.

 • Monica Ghiurco TVR

  Câteva sute de angajați ai televiziunii publice au ieșit luni în fața instituției pentru a-și manifesta susținerea față de Monica Ghiurco la șefia TVR. Salariații au depus o sesizare la Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării (CNCD) în legătură cu declarațiile lui Călin Popescu Tăriceanu, care a declarat că Ghiurco n-ar face față la conducerea TVR.

 • Unu. Ce s-a întâmplat cu echipa de gimnastică. Doi. Ce se va petrece şi cu posibila ne-transmisie a Olimpiadei. Trei. Cazul Eurovision se regăseşte azi, iată, ca un grav simptom de cancer.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1