Dragoş Pătraru, despre proteste şi „Fără penali“: „Ce să caut la protest?”

dragos_patraru.jpg

dragos patraru
Dragoș Pătraru revine cu un nou sezon Starea Nației
Citeste tot despre: 

Dragoş Pătraru (40 de ani) încearcă să-şi păstreze echilibrul şi la televizor, şi în societate. Nu consideră etic ca un jurnalist să se alăture protestelor de stradă altfel decât pentru a-şi face meseria, este de acord cu iniţiativa „Fără penali în funcţii publice“, însă are câteva amendamente, şi crede că este datoria tuturor să facă lucrurile bune să se întâmple, nu doar să cerem şi să ne plângem.

Dragoş Pătraru (40 de ani) încearcă să-şi păstreze echilibrul şi la televizor, şi în societate. Nu consideră etic ca un jurnalist să se alăture protestelor de stradă altfel decât pentru a-şi face meseria, este de acord cu iniţiativa „Fără penali în funcţii publice“, însă are câteva amendamente, şi crede că este datoria tuturor să facă lucrurile bune să se întâmple, nu doar să cerem şi să ne plângem. Întrebat dacă va merge la protestele de mâine, Dragoș Pătraru a oferit un răspuns tranșant pentru adevarul.ro

Eu? Ce să caut în stradă? Eu sunt jurnalist. Mă uit foarte mirat că nu ştim exact care e locul fiecăruia. Eu pot fi de acord cu o idee, pot fi de acord sau nu cu un protest, dar eu sunt jurnalist. Eu trebuie să văd care sunt derapajele de la norme şi să le sancţionez ca atare, dar nu e locul meu să fiu în stradă. Pot relata ce se întâmplă acolo, pot spune că cei din stradă au cereri îndreptăţite, pot spune că autorităţile care interzic manifestaţii de stradă nu procedează conform democraţiei. Dar eu unul nu văd ce aş căuta să protestez”, a spus Pătraru pentru adevarul.ro.

Loading...

Citește și

  • Emisiunea lui Dragoș Pătraru a fost scoasă din grila TVR, iar fostul prezentator tv a reacționat imediat într-un interviu pentru «Adevărul». Emisiunea «Starea Nației» era prezentată de Dragoș Pătraru de mai mulți ani, iar de-a lungul timpului, prezentatorul ar fi acuzat că trustul ar avea probleme. Dragoș Pătraru a mărturisit că se va întoarce la tv, deoarece emisiunea își va relua activitatea.

  • dragos patraru

    Toamna se numără bugetele, transferurile, “ se vânează” vedete TV pentru emisiuni noi şi se scot din grilă cele neprofitabile. În televiziuni e forfotă mare în această perioadă, iar la Prima TV se pregăteşte cea mai spectaculoasă mutare: Dragoş Pătraru va reveni pe sticlă cu celebra emisiune de satiră “Starea naţiei”.