Dragoş Moştenescu vrea s-o ia pe urmele lui Dan Chişu

Citeste tot despre: 

Participarea la serialul-fenomen „La Bloc” i-a adus lui Dragoş Moştenescu (48 de ani) notorietate absolută. Acum, actorul vrea să treacă de cealaltă parte a baricadei: să devină producător de film.

Chipul lui s-a întipărit în memoria multora ca fiind “Costel din «La Bloc»”, serialul difuzat de PRO TV la începutul anilor 2000 care făcea audienţe record. De ceva vreme, însă, pe Dragoş Moştenescu îl vedem mai des în reclamele la un lanţ de magazine. Cum treaba merge ca unsă din aceste reclame, actorul şi-a deschis o firmă de publicitate. Pe lângă producerea spoturilor publicitare, el vrea să încerce să intre în rândul producătorilor de filme. Şi vrea direct în liga mare, căci Moştenescu a declarat pentru Click! că nu va face filme subvenţionate cu buget de la Centrul Naţional al Cinematografiei, ci vrea să îşi atragă singur sponsori care să îi ofere banii necesari. „Vreau să reuşesc asta, aşa cum face Dan Chişu, pentru care am toată stima. Vreau să fac ceva similar, pe zona de comedie, unde mă pricep. Mai întâi voi face nişte filme pilot de 20 de minute în care să surprind cam ce aş vrea eu să fie în pelicula respectivă. Ceva care poate sta în picioare ca film în cinema, sau care poate fi dat şi pe TV. Cu filmul pilot, pornesc în căutarea unei pieţe de desfacere, cum se spune”, ne-a deconspirat actorul planurile sale.

Loading...
 
 

Citește și

  • Actorul Dragoş Moştenescu (48 de ani) îşi doreşte să facă o „şedinţă” de bloc cu toţi cei care au jucat serialul „La Bloc”, difuzat de PRO TV.

  • dragos

    Şi anul acesta, Dragoş Moştenescu (48 de ani) şi familia sa vor petrece Crăciunul alături de prietenii apropiaţi, într-o casă veche, lângă şemineu, într-un décor, desprins, parcă, din ilustratele de iarnă: “De Sărbători, vom merge mai multe familii într-o casă veche, în Bucureşti. Prietenii ăştia au un şemineu drăguţ, ne adunăm lângă el şi vine Moşul la copii”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1