Dragoș Dolănescu, în doliu. A murit tatăl primei soții a politicianului

12-13-vedete-col-dragos-dolanescu.jpg

Dragoş Dolănescu locuiește în Costa Rica
foto: arhiva Click!

Dragoș Dolănescu și fiica lui sunt în lacrimi. Tatăl primei soții a omului politic din Costa Rica s-a stins din viață, iar nepoata lui Ion Dolănescu nu-și revine din supărare.

Dragoș Dolănescu este în aceste momente alături de fiica sa cea mare, care plânge moartea bunicului din partea mamei. „Dragul meu bunic, nu mă aşteptăm să te pierd atât de repede, dar ştiu că timpurile sunt perfecte şi că viaţă îşi îndeplineşte ciclul sau etern. Să nu mergi lent în noaptea întunecată, ci cu curaj şi fără teamă. Timpul trece inexorabil“, a scris Maria de jesus (17 ani) pe contul său personal de Facebook.

”Bunicul fetei mele s-a stins din viață acum trei săptămâni”, a confirmat și Dragoș Dolănescu pentru Click! Este vorba despre tatăl primei soții a lui Dragoș.

Fiul lui Ion Dolănescu are la activ trei căsnicii. Cu prima soție a avut-o pe Maria de Jesus, în vârstă de 17 ani, iar cu cea de-a doua soție l-a avut pe Ion (12 ani). În prezent, Dragoș este căsătorit cu Melissa, cu care are un băiețel pe nume Darius (6 ani).

loading...

Citește și

  • ionut dolanescu

    Margarita Valenciano (63 de ani), mama lui Dragoș Dolănescu (39 de ani), fiul cel mic al lui Ion Dolănescu este fiartă pe Ionuț Dolănescu (44 de ani). Femeia tună și fulgeră la gândul că fiul cel mare al artistului doarme în patul regretatului artist, aducându-i mai multe acuzații. Mai mult, femeia susține că Ion Dolănescu era furat de apropiați.

  • Scandalul dintre fraţii Dolănescu pare fără sfârşit. Dragoş Dolănescu şi Ionuţ au intrat în al optulea an de bătaie pe averea tatălui lor. După ce Dragoş i-a reproşat fratelui mai mare că a distrus vila lui Ion Dolănescu, unchiul Titi sare să-l apere pe Ionuţ.