Dragoș Dolănescu a dezvăluit ce va face cu moștenirea de la tatăl său

dragos.jpg

dragos dolanescu
Dragoș Dolănescu a decis ce va face cu moștenirea de la tatăl său
Foto: arhivă personală

După opt ani de proces, frații Dolănescu au hotărât în sfârșit, în instanță, cum va fi împărțită averea tatălui lor. După ce a aflat decizia Curții, Dragoș Dolănescu s-a gândit deja și ce va face cu moștenirea primită.

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu a revenit în România, după doi ani, pentru a semna actele referitoare la moștenirea primită de la tatăl său. Dragoș Dolănescu se judecă cu fratele său, Ionuț, de doi ani și abia acum s-a încheiat lupta lor în instanță.

Dragoș a acordat un interviu emisiunii „Agenția VIP”, de la Antena Stars, unde a dezvăluit ce va face cu moștenirea. El a primit vila de la Sinaia, niște terenuri și jumătate din drepturile de autor ale tatălui său.

„Aștept să iasă actele de la tribunal, o să-mi plătesc tacele. O să donez unul dintre pământuri în scopuri caritabile. Aș vrea să construiască un cămin pentru copii sau oameni în vârstă. nu am trăit de pe urma tatălui meu. Din casa din Sinaia aș vrea să se facă un hotel sau un restaurant, să închiriez. Oricum, nu sunt prea grăbit. Cel mai important este să donez unul dintre pământuri, i-am promis tatălui meu”, a mărturisit Dragoș Dolănescu, în cadrul emisiunii.

Loading...
 
 

Citește și

  • Băieţii lui Ion Dolănescu îşi pot trece pe numele lor partea de avere. La numai câteva săptămâni de când s-a încheiat procesul pentru succesiune, care a durat 8 ani, Ionuţ şi Dragoş devin proprietari pe bunurile tatălui lor. Fiul cel mic al artistului vine tocmai din Costa Rica să-şi ia partea.

  • dolanescu, dragos, ionut, avere, mostenire, judecata

    Dragoş Dolănescu e bucuros că, după opt ani infernali, s-a încheiat procesul cu fratele său pe moştenirea de un milion de euro. Nu s-a lăsat şi a luptat pentru fiecare bănuţ, mai ales că, în facultate, tatăl său, Ion Dolănescu, l-a lăsat să se descurce singur, deşi el dormea pe o saltea burduşită cu 50.000 $.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1