Dragoș Bucur, în pat cu altă femeie. Soția lui știe?

dragos_bucur.jpg

dragos bucur
Dragoș Bucur și Raluca Aprodu, în lungmetrajul ”Poveste de dragoste”
foto: captură

Căsătorit de 10 ani cu Dana Nălbaru și tatăl a doi copii, Dragoș Bucur (38 de ani), a fost filmat în pat cu altă femeie. Șatenă, cu ochii mari, căprui. O scenă senzuală din care ghicești ușor atracția dintre cei doi. Este vorba despre actrița Raluca Aprodu și, din fericire pentru viața de familie a lui Dragoș, scena cu pricina face parte din filmul ”Poveste de dragoste”, în care cei doi joacă rolurile principale.

”Poveste de dragoste” este cel mai nou lungmetraj al regizorului Cristina Iacob, cu Dragoș Bucur și Raluca Aprodu în rolurile principale. Filmul spune povestea de iubire dintre doi artiști ai zilelor noastre.

În preajma sărbătorilor de iarnă, într-un oraș vechi și fermecător din Transilvania, Sebastian și Aprilia încep o frumoasă poveste de dragoste. Numai că lucrurile nu sunt atât de simple cum par.

Aflată în aria de influență a trei bărbați cu personalități puternice, Aprilia este nevoită să găsească echilibrul între viața de adult și alegerile unei inimi de copilă.  E vremea Crăciunului și viața îi rezervă acestei tinere frumoase și talentate doar cadourile pe care este suficient de puternică să le primească.

Filmul va fi proiectat la Miami, în cadrul Focus on Romania Film Festival – Ft. Lauderdale Waves 2015, în data de 24 octombrie, ora locală 21,15. Din 27 noiembrie 2015, lungmetrajul va rula și în cinematografele din România.

Alături de Dragoş Bucur și de Raluca Aprodu, în film joacă Ducu Darie, Mimi Brănescu, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu, Ionuț Bora, Gabriela Popescu, iar Cristina Iacob semnează regia.

Cristina Iacob a lansat în 2014 lungmetrajul #selfie, declarat oficial cel mai vizionat film românesc în cinematografe, cu peste 102.000 de spectatori în doar 25 de săptămâni cât a rulat pe marile ecrane româneşti.

În România, ”Poveste de dragoste” va fi lansat la 27 noiembrie 2015

 

Loading...
 
 

Citește și