Dovada că Roxana Vaşniuc s-a împăcat cu tatăl fetiţei ei

roxana_cina.jpg

roxana vasniuc cina romantica herastrau
Zilele trecute, Roxana Vaşniuc a luat masa la un restaurant din Herăstru
foto: arhiva personală

La aproape un an de când şi-au spus "adio", Roxana Vaşniuc şi Ionuţ Lorin şi-au mai dat o şansă şi au mers săptămâna trecută ca o adevărată familie în Turcia, împreună cu fetiţa lor Rose-Marie. Deşi atunci, cârcotaşii au spus că cei doi părinţi au făcut doar un compromis de dragul copilului şi nu s-au împăcat cu adevărat, în fapt cei doi formează din nou un cuplu. Serile trecute, blondina şi iubitul ei au luat o cină romantică la un local de fiţe din Herăstrău, unde s-au sorbit din priviri toată seara.

Roxana Vaşniuc şi Ionuţ Lorin au îngropat securea războiului şi se iubesc din nou ca în telenovele. Dacă derulăm filmul înapoi, anul trecut în această perioadă, blonda şi iubitul ei aveau multe lucruri asupra cărora nu reuşeau să cadă de comun acord. A urmat o despărţire lungă, dar de ceva timp cei doi formează din nou un cuplu. Au fost deja plecaţi într-o primă vacanţă alături de fetiţa lor Rose Marie, iar serile trecute, bărbatul a invitat-o pe Roxana la o cină romantică.

ionut_si_rose.jpg

ionut lorin vacanta turcia
Ionuţ este topit după Rose Marie
foto: arhiva personală

Fericită că lucrurile au reintrat pe făgaşul normal, Roxana a publicat imaginile pe contul ei de socializare.

roxana_chef.jpg

roxana vasniuc chef restaurant
Vedeta s-a răsfăţat cu o cina delicioasă, având totodată grijă la siluetă
foto: arhiva personală

Deşi Ionuţ nu apare clar în fotografii, putem să bănuim că el a însoţit-o pe Roxana la restaurant. Şi asta pentru că într-una dintre poze este surprins braţul plin de tatuaje al iubitului vedetei.

roxana vasniuc chef restaurant

Cei doi au savurat o cină copioasă cu peşte şi fructe de mare, delicatese servite alături de un pahar cu vin bun.  

Loading...

Citește și

 • roxana vasniuc scandal fost iubit

  Roxana Vaşniuc a trăit o relaţie periculoasă cu bărbatul căruia i-a dăruit o fetiţă. Fosta prezentatoare tv a fost nevoită să-şi facă bagajele după ce Ionuţ a ameninţat-o cu un cuţit. Deşi la momentul respectiv tânărul a susţinut că a făcut doar o glumă, vedeta s-a speriat teribil şi i-a povestit toată păţania unei apropiate şi a alertat şi poliţia.

 • roxana vasniuc fetita copil singura

  Visul Roxanei Vaşniuc de a avea o familie frumoasă s-a spulberat. Prezentatoare tv l-a părăsit pe tatăl fetiţei ei şi s-a mutat din locuinţa în care stăteau împreună. Focoasa şatenă şi-a luat copilul de şapte luni şi şi-a găsit un apartament cu chirie.

 • Roxana Vaşniuc

  Bat clopote de nuntă pentru Roxana Vaşniuc. Dacă anul trecut, prietenii o compătimeau că îşi creşte singură fetiţa, acum pare că soarele a ieşit din nou pe strada ei. Focoasa şatenă s-a împăcat cu iubitul şi se pregătesc să facă pasul cel mare. Apropiaţii vedetei au povestit pentru Click! că tânăra mămică vrea să intre în reparaţii capitale chiar înainte de a-şi schimba starea civilă.

 • roxana vasniuc scandal fost iubit

  Roxana Vaşniuc şi-a scos bandajele şi şi-a etalat noul nas. Fosta prezentatoare de la Etno tv s-a operat în urmă cu două săptămâni pentru a-şi corecta o deviaţie de sept, dar şi pentru a-şi schimba forma. Vedeta s-a fotografiat, mândră de rezultat.