Dovada că Radu Dragomir n-a divorțat degeaba pentru Dana Rogoz

dana_rogoz_radu_dragomir_vlad.jpg

dana rogoz radu dragomir vlad
Dana Rogoz și Radu Dragomir au un băiețel care la 1 martie a împlinit 2 anișori
foto: arhiva personală

Fosta „Abramburica” pare să trăiască cea mai frumoasă perioadă din viața ei. În iulie, Dana Rogoz (30 de ani) aniversează patru ani de căsnicie cu regizorul Radu Dragomir (49 de ani). Cei doi par și acum în luna de miere, semn că regizorul nu a luat o decizie greșită în 2007, când a divorțat de actrița Ozana Oancea (47 de ani).

Dana Rogoz a publicat recent pe blogul personal câteva imagini cu ea și familia sa. Actrița e foarte fericită alături de Radu Dragomir și de băiatul lor, Vlad (2 ani). Cei doi s-au cunoscut în 2004 și, pentru a putea fi împreună, trei ani mai târziu regizorul a pus capăt căsniciei cu o altă actriță, Ozana Oancea, deși cei doi au n băiat, Barbu (azi în vârstă de 14 ani).

Dana și Radu adoră călptoriile și acesta este, poate, unul dintre secretele relației lor. „Călătoria noastră prin Australia continuă cu Great Ocean Road și unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le-am vizitat vreodată: The Twelve Apostles”, scrie „Abramburica” pe blogul personal.

„Călătoriile sunt cele mai frumoase cadouri pe care ni le putem face într-o viață. Mă simt cu adevărat norocoasă că un vis din copilărie a devenit realitate. Și nu oricum, ci alături de familia mea... Am închiriat o mașină din Sydney, ca să avem libertate de mișcare și să ne putem bucura mai mult de tot ce are de oferit acest continent, dar toate în ritmul nostru; ritm dat în primul rând de Vlad, în vârstă de 1 an și 10 luni la momentul respectiv. Am făcut drumul Sydney-Melbourne în trei zile, cu opririle pe care le-ați văzut deja pe blog”, a mai scris Dana Rogoz.

Ține și un jurnal video din călătorii

loading...

Citește și

 • dana rogoz

  Dana Rogoz (30 de ani) se numără printre vedetele din România care preferă să fie discrete în ceea ce privește aparițiile publice. Pe rețelele sociale păstrează o imagine cuminte și la locul ei. Fanii o apreciază pentru acest lucru, însă nu o condamnă nici atunci când este îndrăzneață.

 • dana rogoz marian ralea abracadabra

  În acest weekend, Dana Rogoz va avea emoţii mari. Actriţa va urca pe scenă în faţa publicului alături de mentorul ei. Abramburica va avea prima piesă de teatru în care va juca cu Marian Râlea, "Magicianul" din emisiunea pentru copii "Abracadabra".

 • dana rogoz casa radu dragomir

  Fosta Abramburica și-a văzut visul împlinit. Dana Rogoz (30 de ani) și soțul ei, Radu Dragomir (46 de ani), au cumpărat o casă veche, în urmă cu trei ani și jumătate. Construcția datează din 1900, așa că actrița și partenerul ei de viață s-au pus pe treabă. Și-au făcut propriul cuibușor de vis pentru ei, dar și pentru micuțul lor, Vlad Luca (2 ani). Acum, Dana și-a renovat mansarda, care pare scoasă din filmele de vechiului Hollywood. „Bijuteria imobiliară” nu e gata, dar arată deja extraordinar.

 • Participarea la serialul-fenomen „La Bloc” i-a adus lui Dragoş Moştenescu (48 de ani) nu doar notorietate absolută, ci şi un loc de muncă bunicel pentru soţia lui, Luminiţa. Aceasta primeşte un salariu bun de la Dana Rogoz (30 de ani), fosta colegă a soţului ei.

 • dana rogoz casa noua vila amenajari proiect vila interbelica

  În timp ce toată lumea face curățenia generală și ultimele pregătiri pentru Crăciun, Dana Rogoz (30 de ani) are alte griji. Fosta Abramburică se chinuiește să termine renovările la casa cumpărată în 2013. Până atunci, însă, se mută dintr-o cameră în alta şi își ține hainele în saci.

 • dana rogoz revelion familie

  Dana Rogoz are tot ce îşi putea dori de când era doar o fetiţă. O carieră înfloritoare, o casă cochetă, în care trăieşte cu soţul ei şi un băieţel care o face tot timpul să zâmbească.