Dovada că Adi Mutu s-a despărţit de Consuelo! S-a afişat deja cu o altă femeie

Citeste tot despre: 

Ceea ce părea să fie doar o speculaţie începe să prindă din ce în ce mai mult contur. Adi Mutu a început deja să se afişeze cu altă femeie.

Venirea lui Mutu în ţară, fără Consuelo şi fără cele două fiice ale lui, a ridicat multe semne de întrebare. Atacantul Petrolului a încercat să liniştească spiritele şi a declarat că totul e pe o perioadă limitată, urmând ca totul să reintre în normal. A lăsat să se înţeleagă că o vizitează pe soţia lui de câte ori poate, dar lucrurile stau cu totul altfel.

Relaţia lui Mutu cu soţia lui s-a răcit cu ceva timp înainte ca el să vină în ţară şi să semneze cu Petrolul, astfel că, din decembrie anul trecut, ei nu s-au mai văzut.

adrian_mutu_consuelo_nu_sa_obisnuit_cu_mancarea_romaneasca.jpg

Adi Mutu şi Consuelo nu s-au mai văzut din decembrie anul trecut

Cu toate acestea, fotbalistul a tot încercat să păstreze aparenţele şi a declarat, în ianuarie 2014, că frumoasa lui soţie urmează să vină cu fetele în România. Evident, acest lucru nu s-a întâmplat.

Un alt semn al despărţirii anticipate de Click! a fost şi faptul că Mutu şi Consuelo nu au mai postat pe retelele de socializare nici o poză în care să apară împreună, în ultima jumătate de an.

Zvonurile divorţului au fost confirmate, încă o dată, de ultima apariţie a atacantului de la Petrolul. Mutu s-a afişat, în public, cu o blondă pe care a ţinut-o pe mână şi a sărutat-o.

mutu.jpg

Fotbalistul s-a afişat la mare, în weekend, cu o altă femeie

Potrivit emisiunii Cancan.ro, fotbalistul şi tânăra respectivă s-au distrat toată seara împreună cu câţiva prieteni, fiind fotografiaţi la orele dimineţii într-un club de fiţe din Mamaia. La plecare, cei doi erau la fel de veseli şi s-au ţinut de mână.

Citeşte AICI mai multe detalii despre despărţirea lui Mutu de soţia lui

 

Loading...

Citește și