Două vedete Realitatea TV, concediate pe nepusă masă

laura chiriac.jpg

Laura Chiriac
Foto: Facebook

Postul Realitatea TV a decis să încheie colaborarea cu doi dintre prezentatorii lor.

Laura Chiriac prezenta emisiuni la Realitatea TV în weekend. Tot în weekend prezenta știrile, dar și alte emisiuni, Vlad Ionescu.

Contactată de Paginademedia.ro, Laura Chiriac a declarat că a fost sunată pentru anunț de cineva din departamentul administrativ.

“M-a sunat ieri doamna Dorinița Birjaru, de la departamentul administrativ și mi-a spus că administratorul judiciar, din cauza problemelor financiare delicate, a decis anularea contractului meu de drepturi de autor. Asta este situația, ne pare rău, mi-a spus. A fost singurul contact pe care l-am avut cu cineva. Înțeleg bine situația delicată și dificilă prin care trece Realitatea și nu am niciun dubiu că restructurările de personal sunt un bun argument pentru felul lor de a acționa. Eu nu sunt un om special, sunt angajată cu contract pe drepturi de autor, iar dacă ei au luat decizia de a-l înrerupe, respect această decizie. Pentru moment, nu am niciun fel de proiect, cu nicio televiziune”, a declarat Laura Chiriac, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro.

Și Vlad Ionescu a confirmat pentru Paginademedia.ro încetarea contractului cu Realitatea TV.

vlad_ionescu.jpg

Vlad Ionescu
Foto: Facebook

“Am colaborat foarte bine cu Realitatea TV. Nu m-am lămurit care este motivul pentru încetarea contractului, dar, din câte am înțeles din hârtia primită de la administratorul judiciar, este vorba de o reducere de costuri, cauzată de faptul că societatea este în insolvență și trebuie să respecte un plan de reorganizare. Intram în al patrulea an de lucru în weekend. În plus, am pornit noile proiecte: TheMusic.ro – Școala Industriei Muzicale, alături de Elena Gheorghe, Cat Music, Marius Moga, CRBL și Voltaj Academy. Este o nouă firmă de talent management și de sprijinire a tinerilor care aveau până acum ușile închise la marile case de producție”, a menționat pentru Paginademedia.ro Vlad Ionescu.

“În urmă cu două săptămâni, am lansat și Școala Națională de Folclor, alături de Iuliana Tudor, de la O dată-n viață și de alți artiști de muzică populară”, a adăugat Vlad Ionescu.

 

Loading...

Citește și