Două sexoase și trei musculoși la «Fort Boyard»

18_2-col-fort-boyard.jpg

Ionuț Iftimoaie, Răzvan Fodor, George, Roxana Vancea și Andreea Ibacka

Cele mai așteptate nume au fost anunțate oficial!

Este vorba despre concurenții pe care îi vom vedea în pri­ma ediție a emisiunii de aventură “Fort Boyard”, care va începe în curând la PRO TV. În competiție vor intra Andreea Ibacka, Roxana Vancea, Răzvan Fodor, Ionuț Iftimoaie şi George. „Acest concurs e îmbrăcat în mister, e plin de ghicitori. Chiar mi-a dat o stare foarte interesantă”, a spus Fodor. „Când eram mică, urmăream emisiunea, dar nu mi-am imaginat vreodată că o să fiu concurentă”, a spus Roxana Vancea. Aceștia au filmat în Franța, în strâmtoarea Pertuis d’Antioche, chiar în fortul original.

Loading...
 
 

Citește și

  • mihaela radulescu fort boyard

    Pro Tv pregăteşte artileria grea în lupta cu rivalii din Băneasa. În aceste zile au loc filmări în paralel în Franţa şi Grecia pentru două emisiuni ce vor fi urmărite de telespectatori abia la toamnă. Este vorba despre "Fort Boyard" (Pro Tv) şi "Aventură de 4 stele" (Antena 1), show-uri pentru care ambele posturi au aruncat în bătălia pentru audienţă nume sonore. Unul dintre ele este cel al juratei de la "Românii au talent", Mihaela Rădulescu (47 de ani).

  • Celebrităţile de la noi, din diferite domenii, au găsit soluţia ideală pentru a-şi “pipera” sezonul estival.

  • paul ipate octavian strunila fort boyard

    Nu mai încape niciun dubiu! Paul Ipate și Octavian Strunilă sunt gazdele show-ului care a creat istorie în industria divertismentului și a cucerit milioane de telespectatori din întreaga lume. Cei doi actori le vor prezenta românilor vedete din showbiz-ul autohton, pregătite să își depășească limitele și să-și demonstreze rezistența, dar și umorul, în probe și situații surprinzătoare din fortul situat în strâmtoarea Pertuis d’Antioche.

  • concurenti Fort Boyard, PRO TV, vedete muschi, emisiune aventura, concurs

    Pro TV a anunţat că va aduce anul acesta pe micile ecrane un reality show iubit şi aşteptat de o mulţime de fani. Este vorba de “Fort Bopyard”, o producţie ce se va filma în Franţa, iar Click! îţi spune câteva culise despre această producţie impresionantă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1