Dorința secretă a Oanei Zăvoranu te va lăsa mut de uimire

oana_zavoranu.jpg

oana zavoranu
Oana Zăvoranu (42 de ani)
foto: Arhiva Personală

Oana Zăvoranu (42 de ani) este unul dintre cele mai controversate personaje din showbizul românesc, chiar și la momentul actual. Bruneta nu contenește să își uimească fanii, mai ales pe rețelele sociale, unde își împărtășește cel mai des gândurile.

De această dată, Oana a făcut public un secret pe care îl ține de mulți ani de zile. Vedeta și-a mărturisit marea ei dorință, care nu este deloc legată de bani sau de averi și nici măcar de filmul pe care abia așteaptă să-l facă.

Dimpotrivă, este vorba despre culoarea pielii. „De multe ori și de mulți ani mi-am dorit în secret să fiu negresă sau pe jumătate negresă. Iar asta este pentru foarte multe motive. Sper că știința anilor viitori, cât mai curând posibil, mă va putea ajuta cu asta (cu îndeplinirea dorinței, n.r.)... Întotdeauna mi-am dorit acea superbă piele bronzată... pentru că până și mușchii arată mai bine pe pielea neagră. Asta este doar puțin din ce aș vrea să schimb, pentru că întreaga mea viață este pe cale să se schimbe”, a scris Oana pe profilul personal.

Vedeta a vorbit despre planurile de viitor, alcătuind un fel de listă târzie cu rezoluții pentru noul an. „Cu determinarea și puterea mea de a face lucrurile pe care le vreau, sunt sigură că nimic nu îmi va sta în cale (și nimeni nu știe cu adevărat prin ce am trecut în ultimele luni). Așa că să înceapă procesul, pas cu pas, începând cu alte schimbări. De exemplu, haideți să vorbim despre un zâmbet alb perfect strălucitor, de Hollywood, sau acei ochi incredibili de un albastru natural”, a mai scris ea.

Mai mult, Oana deja a început să lucreze la aspectul ei fizic. „Fac sport în fiecare zi pentru a avea acel corp musculos tonifiat din cap până în picioare. Și o pot face, întrucât deja mi-am făcut sală de fitness acasă”, a mai scris ea pe profilul personal.

În cele din urmă, bruneta le-a mărturisit fanilor că îi iubește, indiferent de culoarea pielii pe care o are. „În orice caz, vă iubesc mult, indiferent ce culoare am, sau dacă mă uit la voi cu ochi albaștri sau cu ochii mei verzi naturali”, a încheiat vedeta.

 

 

loading...

Citește și

  • oana zavoranu

    Oana Zăvoranu (42 de ani) a avut o zi plină marţi (17 noiembrie): judecătorii au respins cererea făcută de Pepe (36 de ani) în care cerea ca fosta lui nevastă să fie urmărită penal pentru furt, iar pe seară Oana a fost la BCR pentru a discuta cazul conturilor Agricomex S.A., societatea lăsată moştenire de mama ei.

  • oana zavoranu

    Oana Zăvoranu (42 ani) va turna un film de Hollywood cu banii moșteniți de la Mărioara. Vedeta tv a început goana după un regizor care să-i satisfacă toate poftele și se gândește deja la o nominalizare pentru cel mai bun film thriller produs în România, chiar de ea.

  • oana zavoranu

    De când a moștenit o avere uriașă de pe urma mamei sale, Marioara, Oana Zăvoranu (42 de ani) trăiește în lux. Bruneta se răsfață cu cele mai scumpe mâncăruri și băuturi, iar noaptea trecerii dintre ani a fost ocazia perfectă pentru a duce acest lucru la extrem.

  • Nerăbdătoare ca un copil, Oana Zăvoranu n-a mai aşteptat seara de Ajun şi, zilele trecute, vila ei din buricul Capitalei era deja “inundată” de lumină. Ea a promis că, anul acesta, va petrece pe picior mare, nu de alta, dar Anul Nou o prinde, după decesul mamei Marioara, milionară în euro.