Dorian, Ruby şi Moroşanu au înregistrat piesa "Lasă-mi cucu-n pace!"

moro-ruby-dorian_jungla_cucu_videoclip.jpg

"Moartea din Carpaţi" face furori cu refrenul fricii din junglă. Cătălin, Ruby şi Dorian Popa s-au amuzat copios la filmările videoclipului

Cătălin Moroşanu (30 de ani) a devenit nu numai ”Regele junglei”, în urma concursului ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, din Africa de Sud, ci şi solist.

Supranumit ”Moartea din Carpaţi”, sportivul care bate de rupe în ring a fost cooptat de Marius Ivancea (What’s Up) să cânte, alături de foştii lui colegi de suferinţă, respectiv Ruby (26 de ani) şi Dorian Popa (25 de ani), piesa ”Lasă-mi cucu-n pace”.

Celebrul refren a fost fredonat de Moroşanu la una dintre ultimele probe din jungla africană, ca să-şi învingă frica de şobolani.

Videoclipul va fi lansat în maximum două săptămâni, amuzantele versuri, pe care vi le prezentăm în exclusivitate, fiind scrise de What’s Up: “Sunt celebru, da’ nu mă scoate de-aici, boss/Lasă-mi cucul, cucu’ meu e plin de frici, boss/Trec prin toate, jur că nu-mi pasă ce zici, boss/Cu Regele Junglei eu zic să vorbeşti frumoooos”.

Loading...

Citește și