Dorian Popa vrea să-și schimbe viață. Ce are de gând să facă artistul

46005725_386433552111599_2744918528560090770_n.jpg

Dorian Popa s-a vopsit blond pentru fanii lui
Foto Instagram

Dorian Popa este pus pe schimbări majore în viața lui și nu pare să vrea să se liniștească. Artistul este foarte cunoscut în mediul online pentru provocările pe care le face filmându-se pe canalul său de Youtube unde a adunat deja 1 milion de urmăritori.

Dorian Popa le-a promis prietenilor virtuali că atunci când va aduna 1 milion de urmăritori pe Youtube se va vopsi blond și își va colora mașina, lucruri pe care le-a făcut.

dorian-popa-brunet.jpg

Dorian Popa, înainte să se vopsească
Foto Instagram

„Săptămâna viitoare am programate alte două schimbări. Este luna schimbărilor. Plănuiesc o schimbare cu părul pentru că vreau să scap de blond. Multe variante nu am, iar eu nu mă vopsesc şi trebuie să scap şi de maşina mea vopsită cu spray-ul, iar săptămâna viitoare vin cu alte două mari schimbări. O răsturnare de situaţie majoră”, a mai spus artistul.

Dar nu se oprește aici și continuă seria transformărilor pe care le-a discutat într-un interviu la un post tv.

Dorian Popa este foarte pasionat de ce face pe canalul personal de Youtube și pentru asta, el se filmează în diverse iposatze amuzante pentru fanii lui.

„Pentru subscriberii mei, sunt dispus să fac foarte multe. Nu sunt nebun să zic orice, pentru că este o expresie mult prea mare, dar sunt dispus să fac multe, chiar foarte multe. La 500.000 de subscriberi am făcut bungee jumping de la 150 m între munţi, am pilotat un avion, am intrat în mare pe 11 aprilie şi am ieşit în chiloţi la Unirii la ora 6. Iar acum la un milion, mi-am vopsit maşina cu spray-ul şi… m-am vopsit şi pe mine. Le mulţumesc şi îi iubesc. Reacţia a fost extraordinară . Oamenii conştientizează că sunt din ce în ce mai nebun. Am şi în arborele genealogic nebunia asta. E din bunici-străbunici. Am o latură psihică mai subredă, cum s-ar spune”, a dezvăluit Dorian Popa, pentru Antena Stars.
 

Loading...

Citește și

  • Celebrul prezentator Dan Negru (47 de ani) vă aşteaptă, pentru a 19-oară consecutiv, în faţa micilor ecrane, în Noaptea dintre Ani, pentru deja tradiţionalul program de divertisment de la Antena 1. Nu vor lipsi momentele umoristice, concursurile, dar nici recitalurile muzicale ale celor mai buni solişti ai momentului.

  • dorian popa schimbare de look

    Schimbare mare de look pentru Dorian Popa. Cântăreţul, care este şi coprezentator la emisiunea "Xtra night show" de la Antena 1, şi-a prezentat noua înfăţişare luni seară şi a mărturisit prin ce chinuri a trecut. În cel mai recent episod al vlogului lui, artistul le-a povestit fanilor lui cu lux de amănunte cum a trecut de la brunet la blond platinat, fiind acum aproape alb în cap.