Dorian Popa și-a schimbat hainele în parcare. A rămas în chiloți, în Piața Constituției!

Arta cere sacrificii, iar de dragul succesului, Dorian Popa nu se dă în lături de la nimic. Actor, cântăreț, vlogger, dar și fotomodel, musculosul de 30 de ani originar din Constanța a debutat acum opt ani în trupa LaLa Band și în serialul „Pariu cu viața” (PRO TV).

Apoi și-a început cariera solo, a participat la mai multe show-uri tv și în paralel și-a lansat vlogul care a adunat peste 1,2 milioane de abonați în doi ani și jumătate.

Dorian e imaginea unui brand de haine pentru care zilele trecute a pozat în Piața Constituției, lângă bolizi, în postura de macho. Chiar în fața Palatului Parlamentului, artistul a rămas în boxeri și e mândru că a avut ocazia să facă asta într-un loc public.

Și-a prezentat isprava pe vlog, iar într-o singură zi a găsit 50.000 de curioși care să-i admire mușchii și fațetele dentare de un alb orbitor. 

Loading...

Citește și

  • Dorian Popa și Gabi Ciocan fac parte din distribuția serialului Sacrificiul, noul proiect produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1. Dorian Popa revine în echipa Ruxandrei Ion la cinci ani de când a făcut parte din serialul Pariu cu viața.

  • dorian popa

    Cu 1,1 milioane de abonaţi pe YouTube, Dorian Popa a reuşit să cucerească tânăra generaţie, iar melodia “Hatz”, lansată anul trecut şi compusă de Shift , a adunat până acum peste 44 de milioane de vizualizări şi aproape 400.000 de aprecieri, cifre uriaşe pentru industria muzicală din România. Joi, 28 martie, Dorian şi gaşca lui de prieteni artişti au susţinut un super concert la Cinema Pro, în Bucureşti. Solistul ne-a oferit şi un interviu despre carieră şi planuri de familie cu iubita lui sexy, Claudia Iosif.