Dorian Popa a încurajat o fetiță să danseze lasciv! Cum au reacționat fanii| VIDEO

dorian_popa.jpg

Dorian Popa, criticat pe internet, după ce a încurajat o fetiță să danseze „twerk”
Foto: Instagram

Dorian Popa a fost în centrul atenției zilele acestea, după ce a apărut o filmare pe internet, din timpul unui concert de-al cântărețului. Din imagini se poate observa cum Dorian a invitat pe scenă, alături de el, o fetiță, încurajând-o mai apoi pe aceasta să danseze provocator.

Cântărețul a susținut un concert, în urmă cu ceva timp, în cadrul Zilelor Orașului Jilava. Din video se poate observa cum, la scurt timp, alături de dansatoarele profesioniste, pe scenă s-a urcat și o fetiță minoră, pe care Dorian a luat-o de mână și a invitat-o alături de el. Pe muzica acestuia, fetița a început să danseze lasciv, în fața publicului, iar cântărețul a încurajat dansul, prin gesturile sale. 

Imaginile filmulețului au devenit rapid virale pe rețelele de socializare, stârnind nemulțumirea multora, care au apreciat gestul cântărețului ca fiind unul deplasat și nepotrivit pentru vârsta copilei. Filmulețul arată cum Dorian, după ce fetița începe să danseze într-o manieră provocatoare, bate palma cu aceasta, în semn de apreciere. De asemenea, în momentul dansului, cântărețul se arată foarte entuziasmat de mișcările celei mici, căzând pe spate, la propriu. Un alt detaliu care a cauzat valul de comentarii negative a fost faptul că Dorian s-a prezentat pe scenă la bustul gol, acest lucru intrând din nou în contradictoriu cu vârsta și preocupările copiilor care asistau la eveniment. 

dorian_popa_2.jpg

Dorian este o fire dezinhibată, pozând adesea în acest mod, pe rețelele de socializare
Foto: Instagram

Filmulețul a stârnit controverse, părerile utilizatorilor media fiind împărțite 

Mulți dintre cei care au vizionat imaginile s-au declarat deranjați de comportamentul artistului, care, în viziunea lor, a avut o reacție extrem de nepotrivită, dat fiind contextul întâmplării și faptul că este vorba de o fetiță, care nu părea a fi mai mare de 10 ani. Filmuețul a reușit în timp scurt să atragă atenția internauților, stârnind controverse în rândul acestora. Au fost și voci care l-au susținut pe cântăreț, explicând că acesta nu a dorit decât să o încurajeze pe cea cea mică să fie dezinhibată. În urma comentariilor negative, Dorian a reacționat, pentru paginademedia.ro.

„Consider că energia și talentul copiilor trebuie încurajate. Dacă o astfel de mișcare e mai mult decât ar trebui să facă un copil la această vârstă, îmi cer scuze și imi voi regândi comportamentul(..) Este un copil care dansează. La fiecare concert, invit pe scenă un copil. Pentru ei e un vis devenit realitate. Eu nu pot să îi spun unui copil să coboare de pe scenă(..) Ceea ce a făcut fetița a fost să danseze. A fost un număr de dans, a dansat twerk, dintr-un stil care se numește street dance. Cu toată umilința și smerenia din lume, nu cred că am făcut un lucru rău. Repet, e o domnișoară care dansează”, a explicat acesta.

„Îmi calculez fiecare pas, astfel încît să pot fi un exemplu. Mi-e greu să cred că am greșit pentru că am încurajat o domnișoară să danseze astfel. Îmi cer scuze dacă am promovat ceva greșit și voi fi mai atent data viitoare. Poate este greșeala mea că sunt mai deschis și mai relaxat decît prevede România”, a concluzionat artistul. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Dorian Popa masina

    Dorin Popa (29 de ani), care a mâncat până și gândaci, în junglă, la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), pentru a face rost de bani, poate fi considerat, de departe, cel mai ghinionist solist. Hoții l-au luat în vizor, după ce și-a deschis un magazin de haine și s-a pozat la volanul bolidului său, în valoare de 60.000 de euro. Dorian ne-a povestit despre lungul șir de ghinioane.

  • Dacă la debutul în show-biz erau slabi și timizi, iată că acum trupurile lor s-au transformat în pachețele de mușchi.